Miehetkin hullaantuivat muumimukeista – "kertaostos jopa 50 kappaletta"

Stockmannin 150-vuotisjuhlamuki on saanut myös miehet liikkeelle. Helsingin tavaratalosta kerrotaan, että osastolle on suunnannut kumpaakin sukupuolta ja lähes kaikissa ikäluokista.

Stockmannin Helsingin tavaratalon tiimiesimies Mari-Sanna Vuoristo kertoo, että miehet ja naiset ovat yhtälailla rakastuneet mukiin.

– Täällä on ollut muutama päivä aikamoista härdelliä! Sekä miehet että naiset ovat yhtä lailla tulleet hamstraamaan mukeja, Vuoristo kertoo.

– Selkeää ostajaprofiilia on todella vaikeaa määritellä – niin nuoret kuin vanhat sukupuolesta riippumatta ovat ostoksilla. Vain ja ainoastaan lapset puuttuvat, hän jatkaa nauraen.

Vaikka astiat perinteisesti koetaan naisten suosikkiostoksiksi, myös miehet ovat hullaantuneet mukeista tällä kertaa. Vuoristo kertoo, että suurin miehen ja samalla koko osastolla tehty kertaostos on 50 kappaletta. Muumimukien myynti esimerkiksi nettihuutokaupoissa on suosittua ja se näkyy myös tavaratalon asiakaskunnassa.

– Miehistä näkee kuitenkin, että he ovat selkeästi sijoitusmielessä liikkeellä. Moni kertoo myös ostavansa lahjaksi, mutta osa ostaa myös ihan omaan käyttöön. Osa kuitenkin hamstraa tuotetta selkeästi sillä mielellä, että aikoo myydä mukit eteenpäin.

Tuotetta on tilattu runsaasti myös ulkomaille, etenkin Japaniin.

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja