Mainos

Miehet sitoivat 15-vuotiaan nippusiteillä ja käyttivät hyväksi 29 päivän ajan – siepattu teini karkasi uimalla järven yli Yhdysvalloissa

Kolmen miehen epäillään pitäneen 15-vuotiasta tyttöä vankinaan ja käyttäneen tätä seksuaalisesti hyväksi miltei kuukauden ajan Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Sieppaajiltaan viime tiistaina karanneen tytön löysi sattumalta maanviljelijä. Tapauksesta kertoo paikallinen WCCO-televisiokanava.

Tyttö katosi kotoaan Minnesotan Alexandriasta 8. elokuuta. Poliisin mukaan 32-vuotias perhetuttu oli houkutellut tytön autoonsa, vienyt kotiinsa ja sitonut tämän nippusiteillä, minkä jälkeen mies ja tämän kaksi tuttavaa käyttivät tyttöä hyväksi ja uhkailivat tätä aseilla. Tyttö oli miesten vankina miltei kuukauden, WCCO kertoo.

29 päivää kestäneen piinan aikana miehet olivat siirtäneet tytön naapuripiirikunnassa sijaitsevalle ulosmitatulle kiinteistölle, mistä tyttö lopulta onnistui pakenemaan, kun miehet olivat jättäneet tytön hetkeksi yksin. Tyttö karkasi uimalla kiinteistön lähellä sijaitsevan järven yli.

Tytöllä oli onnea mukanaan, sillä hän rantautui paikallisen maanviljelijän omistamille maille, ja mies oli sattumalta poikennut kotiinsa kesken työpäivän. Mies kertoo WCCO:lle tunnistaneensa tytön kadonneeksi välittömästi tämän lähestyttyä miestä.

Tapauksen tutkinta sai hyvän alkusysäyksen, kun yksi tytön sieppaajista sattui palaamaan rikospaikalle heti poliisien saavuttua. Mies pidätettiin pienen takaa-ajon päätteeksi, WCCO kertoo. Sittemmin myös kaksi muuta on otettu kiinni rikoksesta epäiltynä.

Paikalliset viranomaiset järjestivät tapahtuneen tiimoilta tiedotustilaisuuden keskiviikkona. Tilaisuudessa poliisi kuvaili uhria ”uskomattomaksi” ja ”vahvaksi” nuoreksi naiseksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.