Miehen puolikkaat -tuottajan naisia halventavat kommentit kuohuttavat

Miehen puolikkaat -sarjan toinen tuottaja onnistui saamaan monen naisen vihat päälleen ajattelemattomilla kommenteillaan.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun suositun Miehen puolikkaat -komediaan liittyvät henkilöt joutuvat mediassa epäsuotuisaan valoon. Sarjan entinen tähti Charlie Sheen on saanut oman osansa ikävästä julkisuudesta moneen kertaan, mutta nyt myös toinen sarjan tuottajista, Lee Aronsohn, on saanut niskaansa vähemmän mairittelevaa huomiota.

Aronsohn suututti monet jenkkinaiset Toronto Screenwriting -konferenssissa laukomillaan kommenteilla.

– Lähestymme vaginoiden maksimipistettä televisiossa, tv on kyllästetty niillä. Riittää jo naiset – tajuamme jo, että teillä on kuukautiset, Aronsohn lohkaisi Hollywood Reporter -lehden mukaan.

Miehellä oli myös varsin suorasukainen selitys siihen, miksi naiset esitetään hittikomediassa usein bimboina. Pian loukkaavat kommentit nostattivat Twitterissä varsinaisen vastalauseiden ryöpyn. Mitä muuta Aronsohn tylytti? Miten hänelle vastattiin Twitterissä? Lue lisää.

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 19.30. Nyt pyörivät 2. tuotantokauden jaksot, ja heti perään 9.4. alkaen esitetään 3. tuotantokauden jaksoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat