Mainos

Miehen lempiasento sängyssä voi paljastaa yllättäviä asioita

Oletko koskaan miettinyt, miksi mies kääntää sinut aina samaan asentoon? Miehen tottumukset voivat paljastaa hänestä yllättäviä asioita!

Meillä kaikilla on oma lempiasentomme sängyssä. Kertooko tämä mieltymys sitten jotain meistä? Lue humoristiset vinkit siihen, millainen mies luonteeltaan on lähetyssaarnaja, showpainija tai tantrafriikki ja mitä hyviä puolia heissä on.

Kontillesi!

Hän siis tekee sen mielellään takaapäin. Miksi? Hän on selvästi peppumies, sillä hänen lempinäkymänsä makuuhuoneessa olet sinä koko komeudessasi, takaapäin. Takaapäin-mies on useammin enemmin ori kuin metroseksuaali. Hän ei ole kovin kiinnostunut siistimään omaa karvaisaa edustustaan, ja joskus voivat jopa tennissukat jäädä jalkaan. Hän on usein kovaääninen suorituksen loppumetreillä.

Hyvät puolet: Hän on valmis kaikkeen ja jumaloi takapuoltasi.

Huonot puolet: Hän puhuu takapuolestasi herkeämättä, koskee ja puristelee. Jos sanot tälle herralle haluavasi tänään kokeilla lähetyssaarnaaja -asentoa, hän katsoo sinua alta kulmien: miksi ihmeessä?

Lähetyssarnaaja

Hän on mies, joka pitää pukua – joskus liian kireää solmiota ja kiiltäviä mokkasiineja. Viikonloppuisin tämä lähetyssaarnaaja pelaa golfia. Hän on rikkonut lakia kerran elämässään: hän sai ylinopeussakot ajaessaan kuuttakymppiä neljänkympin alueella. Ai ai. Lähetyssaarnajamies pitää säännöistä niin arjessa kuin sängyssäkin.

Hyvät puolet: Hän haluaa katsoa sinua silmiin aktin aikana.

Huonot puolet: Hän haluaa katsoa sinua silmiin aktin aikana – liian intensiivisesti.

Showpainija

Haluaako hän painia kanssasi vai harrastaa seksiä? Tämän herran kanssa voi niskasi olla koetuksella – sinun tulisi olla lähes käärmenainen. Tämä mies saattaa olla hirmuisen epävarma itsestään yrittäessään tehdä vaikutuksen sinuun vääntämällä teidät ihmeasentoihin – tai sitten hän on katsonut liikaa aikuisviihdettä. Tai sitten hän liian varma itsestään. CV:ssä komeilee harrastuksen kohdalla "naiset" ja hän haluaa näyttää, että hän on kunnon ori.

Hyvät puolet: Pääset kokeilemaan uusia asentoja.

Huonot puolet: Voit taittaa niskasi tässä menossa.

Tantrafriikki

Tapasit hänet joogassa. Hän ei ole käyttänyt deodoranttia sitten vuoden 1993. Hänellä on poninhäntä. Niin, ja se hienhaju. Häntä ei kiinnosta harrastaa seksiä kanssasi tavanomaisesti vaan enemminkin henkisellä tasolla. Hän on kyllä hyvä sängyssä, mutta tämä herra syö seksin jälkeen mysliä.

Hyvät puolet: Monet, monet orgasmit.

Huonot puolet: Se ei ole koskaan pelkkää seksiä. Se on matka läpi kosmosten, henkinen avioliitto. Tämän hepun kanssa ei pidetä vain hauskaa.

Ratsureima

Niin, sinun tulee ratsastaa tämän herran päällä. Ja se kertoo hänestä yhden asian: hän on laiska. Tällä herralla ei ole työpaikkaa, hän ei käy salilla ja hänen kämppänsä on kuin sikolätti. Jos et kipua hänen päälleen, sinun on turha odottaa mitään toimintaa. Jos vihjaat hänelle, ettei meno ole tasapuolista, hän ei ymmärrä mistä puhut. Hän on liian passiivinen ymmärtämään.

Hyvät puolet: Sinä olet pomo – ja saat oikein tiukat ja vahvat reidet.

Huonot puolet: Alat kaivata kontillesi.

AVA

Osittainen lähde: The Frisky

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.