"Miehelle sama kuin kukkakimppu naiselle" – Tätä mieltä miehet ovat suullisen hyväilyn saamisesta!

Viime viikkojen aikana Helmi on udellut naisten suhtautumista suuseksiin niin saajana kuin antajanakin. Nyt on ollut miesten vuoro avata sanainen arkkunsa ja kertoa suhtautumisestaan suulliseen nautintoon. Valtaosa vastaajista nauttii siitä – mutta miksi?

Naiset ovat kertoneet Helmen seksikyselyissä viimeisten viikkojen aikana suhtautumisestaan niin suuseksin antamiseen kuin sen saamiseenkin. Nyt miehet ovat saaneet avata sanaisen arkkunsa, kun viikon seksiaiheisen kyselyn aiheena on ollut miehet ja suuseksi.

Noin tuhannesta vastaajasta 82 prosenttia miehistä kertoi kyselyssä nauttivansa suuseksin saamisesta. Vain noin 8 prosenttia vastasi, ettei nauti siitä. Tämä ei tullut yllätyksenä, sillä miehet ovat todistetusti kovia suullisen nautinnon ystäviä. Naisten onkin aika kurkistaa miesten maailmaan ja kuulla, miksi suuseksi tuntuu heidän mielestään nautinnolliselta.

– Nautinto riippuu täysin kumppanista. Jos nainen tuntee suuseksin antamisen epämiellyttäväksi, en kykene nauttimaan siitä, ja silloin siihen ryhtyminen saattaa jopa viedä halut. Jos taas nainen rakastaa sitä, voi kokemus olla taivaallinen, tiivistää osuvasti yksi vastaajista. Lue lisää miesten mielipiteitä alla!

Nautintoa, rentoutumista ja läheisyyttä

Noin tuhannesta vastaajasta 82 prosenttia kertoi nauttivansa saadessaan suullista hyväilyä kumppaniltaan. Suuseksiä kuvattiin nautinnolliseksi, uskomattoman hyvän tuntuiseksi ja luonnolliseksi osaksi parisuhdetta. Se lähentää vastauksien mukaan pariskuntaa.

– Mahtavaa, mutta yksipuolisuus vähän haittaa: suuseksi olisi vielä mukavampaa, jos myös tyttöystävä tykkäisi suuseksin saamisesta.

– Huulilla, suulla ja kielellä voi tehdä ihmeitä!

– Koko huomio kohdistuu minun nautintooni.

– Nautin hyvinkin paljon suuseksistä. Omasta mielestäni se antaa hyvän tilaisuuden hyväillä naisen ylävartaloa samalla, kun nauttii suuseksistä.

– Jos antaja osaa hommansa, se tuntuu erittäin hyvältä. Jos antaja on hieman heikompi taidoiltaan, siltikin se tuntuu todennäköisesti hyvältä! Rohkeesti vain harjoittelemaan.

– Se tuntuu ja näyttää hyvältä.

– Suuseksissä voi itse nauttia ja rentoutua. Nautin siitä, jos nainen nauttii myös suuseksin antamisesta. Suuseksi on nautinnollista ja mahtavaa herkkua, kun sitä saa... Eikä sitä saa koskaan liikaa.

– Suuseksi tuntuu hyvältä, ja vaimonikin nauttii sen antamisesta. Naiset, älkää luulko, että haluaisimme sen avulla alistaa teitä – se ei pidä paikkaansa! Arvostan ja ihailen naista, jonka antaa sitä.

– Suulla pystyy tarjoamaan monipuolisemmin hyvää.

– Se on jotain vain ja juuri minulle. Tunnen olevani haluttu.

– Se on miehelle kuin kukkakimppu naiselle. Siinä tuntee kuuluvansa yhteen vahvemmin ja saa tuntea, kun toinen tekee hyvää. Suuseksi molemmin puolin kuuluu normaaliin parisuhteeseen.

– Nautin saamisesta silloin, kun vaimo nauttii antamisesta. Noudatan vaimoni antamia sääntöjä niin kummallakin on mukavampaa, esim. saan vain puhtaana ja en pakota nielemään.

– Seksissä pääsee yleensä kontrolloimaan tapahtumia, mutta suuseksin aikana sitä on täysin naisen armoilla.Ei tiedä, mitä tulee seuraavaksi.

– Kostea, lämmin suu tuntuu todella hyvältä. Nautin myös suuseksin antamisesta naiselle.

– Se nyt vain on aina kuulunut seksiin itselläni ja suurimmalla osalla kumppaneistani. Naisen tyydyttäminen on minulle henkisesti tärkeää myös oman orgmasmin kannalta.

– Nautin, mutta olen kokenut huipun kunnollisessa suuseksissä vain muutaman kerran. Itse tykkään myös antaa sitä.

– Suulla voi käsitellä penistä monipuolisesti ja hellästi. Suuseksi on erittäin intiimiä ja läheistä, varsinkin jos nainen osaa asiansa.

– Miksi nautin? Ehkä koska se tuntuu äärimmäisen hyvältä.. Jos joku ei suuseksistä pidä, hän ei ole kunnollista sellaista saanut!

– Ei yksinkertaisesti ole mitään muuta asiaa maailmassa, joka tuntuisi yhtä hyvältä kerta toisensa jälkeen. Mitä rohkeammin ja härskimmin nainen sen tekee, sen parempi. Jos suuseksin saaminen loppuu, niin loppuu myös parisuhde.

– Nautin suuseksin antamisesta ja sen vastaanottamisesta. Antamisessa saan nautintoa siitä, kun tiedän vastapuolen nauttivan jokaisesta hetkestä ja sen lisäksi suuseksin antaminen on hauskaa. Vastaanottavana osapuolena mietityttää, miksi edes tarkentaisin, minkä takia nautin. Se on nautinnollista, jos toinen tekee sen hyvin, lisäksi kiihottavaa.

Tutustu Helmi-kaupan eroottiseen maailmaan!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja