"Älykäs valinta yrityskäyttöön" – tässä on uusi Lumia

Microsoft on tänään esitellyt sen viimeisimmän Lumia-mallin, Lumia 650:n. Valmistajan mukaan laite on älykäs valinta yrityskäyttöön. Uutuus tulee myyntiin tällä viikolla, ja hinta ennen veroja on 199 dollaria (noin 184 euroa).

Lumia 650 on varustettu viisituumaisella, 1280 x 720 pikselin AMOLED-näytöllä, Snapdragon 212 -järjestelmäpiirillä, yhden gigatavun RAM-muistilla ja 16 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. 6,9 millimetriä paksuna laite on kohtuullisen ohut ja painaa 122 grammaa. Akku on käyttäjän vaihdettavissa ja sen kapasiteetti on 2000 milliampeerituntia. Lataus hoituu perinteisellä micro-USB -liitännällä. Kamerat Lumia 650:ssä on varustettu viiden ja kahdeksan megapikselin kennoilla.

Uusi Lumia tulee tarjolle mustana ja valkoisena, ja alumiinirunkoisen laitteen ulkonäköä määrittelee myös metallinvärinen reunus. Käyttöjärjestelmänä Lumia 650:ssä on Windows 10 Mobile. Laite on suunnattu pääasiassa yrityskäyttöön, ja Microsoftin mukaan se tarjoaa täydellisen tasapainon käyttäjän omien ja työtarpeiden välillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja