Mick Schumacherille huikea onnistuminen – Niko Kari viikonlopulle pistepäätös

Formuloiden juniorisarjoissa ajettiin Itävallan viikonlopun toiset kisat sunnuntaina aamupäivällä. F3-sarjassa suomalaiskuski Niko Kari ylsi pisteille. F2:ssa Mick Schumacher sai vihdoin ja viimein ison onnistumisen.

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F3:ssa Kari oli sunnuntain kisan kahdeksas, minkä myötä hän nappasi yhden pisteen. Kisan voittoon ajoi brittiläinen Jake Hughes.

Itävallassa Kari oli lauantain ensimmäisen kisan 11:s. Pistetaulukossa hän on kuuden kisan jälkeen yhdeksäntenä.

F3-sarjan toinen suomalaiskuski Simo Laaksonen oli sunnuntain kisan 18:s.

Laaksoselle Itävallasta tarttui mukaan kaksi samaa sijoitusta, sillä hän oli myös lauantain kisan 18:s. Laaksoselle lukema on tuttu, sillä sama sijoitus löytyy myös pistetaulukosta.

Sarjaa johtaa venäläinen Robert Shwartzman.

Astetta korkeammalla, F2:ssa legendaarisen saksalaiskuljettajan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher yritti kääntää kurssia heikosti menneen alkukauden jälkeen.

Tässä Schumacher myös onnistui, sillä 20-vuotias ratinvääntäjä nousi upeasti 18. ruudusta neljänneksi.

Ennen sunnuntain kisaa Schumacher oli ehtinyt valahtaa F2-pistetaulukossa vasta sijalle 15.

Sunnuntain kisan voittoon ajoi brasilialainen Sergio Sette Camara.