Michelle Obaman tyttömäinen tyylimuutos – uudet hiukset syntymäpäivälahjaksi!

49-vuotta tammikuussa 2013 täyttänyt Michelle Obama antoi itselleen syntymäpäivälahjaksi nuorennusleikkauksen – uuden hiustyylin muodossa!

Tammikuussa 2013 49 vuotta täyttänyt Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama antoi itselleen syntymäpäivälahjaksi nuorennusleikkauksen tyttömäisten etuhiuksien muodossa. 1970-luvun henkeen leikkuutetut etuhiukset paljastavat naisen olevan aallonharjalla vaatemuodin lisäksi myös hiusten saralla! Ketkä muut ovat leikkuuttaneet tuoreeltaan etuhiukset? Ainakin Cambridgen herttuatar Catherine ja tosi-tv-julkkis Kim Kardashian.

Michelle Obaman uusi hienostunut, mutta särmä tyyli paljastettiin naisen toisessa Twitter-viestissä. Nyt uusi ulkomuoto on saanut jo tuhannet Twitter-käyttäjät ilmaisemaan rakkauttaan valloittavia kutreja kohtaan.

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen on toden totta yksi tunnetuimmista tyyli-ikoneista modernille aikuiselle naisille: hän ei pelkää osoittaa, että iänkin karttuessa voi olla leikkisä ja jättää hyvästit pehmeälle entiselle hiustyylille.

Mitä mieltä olet hiustyylinsä uudistaneen Michelle Obaman uudesta ulkomuodosta? Kommentoi!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat