Michelle Obamalla on lyömätön tyyli – katso kuvat vaalikampanjan varrelta!

Uudelleen Yhdysvaltojen presidentiksi valitun Barack Obaman vaimo Michelle Obama on aviomiehensä vaalikampanjan aikana osoittanut, että hänellä on lyömätön tyylitaju. Michelle Obama on viime kuukausien aikana edustanut miehensä rinnalla mitä upeammissa asukokonaisuuksissa.

Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman puoliso, Michelle Obama, 48, on inspiroiva nainen, joka on edustanut vaalinkampanjan loppuun saakka miehensä rinnalla hämmästyttävän tyylikkäänä. AVA kokosi yhteen upeimmat asut, joita Michelle Obaman yllä on viime kuukausina nähty.

Värit ja persoonalliset yksityiskohdat kiehtovat

Michelle Obama viihtyy persoonallisissa asuissa, eikä hän kaihda näyttäviäkään yksityiskohtia edustavissa asuissaan, vaikka hän on jatkuvasti maailman valvovan silmän alla aviomiehensä, Yhdysvaltojen presidentin, Barack Obaman rinnalla.

Michelle Obama valitsee ylleen uskaliaasti myös kaikkein kirkkaimpia värisävyjä. Muodikkaissa kirkkaissa sävyissä viihtyvä presidentin puoliso takaa tyylillään sen, ettei hän todellakaan jää huomaamatta, vaan ennemminkin piirtyy entistä tarkemmin ihmisten mieliin erityisen tyylikkäänä ja rohkeana.

Pastellivärien herkkyys säväyttää

Vaalikampanjan loppukirin puolivälin tienoilla Michelle Obama valitsi ylleen useaan otteeseen pastellivärejä. Herkissä pastellisävyissä presidentin puoliso antoi tyylistään entistä herkemmän kuvan. Michelle Obama osoitti, kuinka näyttävä ja voimakas nainen voi pukeutua vakuuttavasti tyttömäisiin sävyihin. Etenkin vaaleanpunainen väri sointuu presidentin puolison ihonväriin upeasti antaen tälle kauniin hehkun.

Pirteä kukkakuosi viehättää

Michelle Obama on viihtynyt koko vaalikampanjan ajan kerta toisensa jälkeen erilaisissa trendikkäissä mekoissa, joiden katseenvangitsijana toimii kukkakuosi. Presidentin puolison yllä nähtiin useaan otteeseen muun muassa sinisiä asuja, jotka olivat näyttäviä, mutta pirteitä. Michelle Obama on osoittanut, että hänellä on taito luoda klassisen arvokkaita asukokonaisuuksia, vaikka hän suosiikin näyttäviä printtejä. Presidentin puolison esimerkin mukaisesti klassisuuden ei tarvitse tarkoittaa yksinkertaisuutta.

Tummat sävyt vievät voiton erityisen arvokkaissa tilanteissa

Vaalipäivänä Michelle Obama valitsi ylleen tyylilleen uskollisena näyttävän mekon, jossa nähtiin väriä. Tyylikäs Michelle Obama ei kuitenkaan valinnut vaalipäivänä ylleen tavoilleen uskollisena erityisen kirkkaita värejä, vaan viihtyi violettina valoa vasten kimmeltäneessä kuvioidussa mekossa. Tilanteen vaatimusten mukaisesti presidentin puolison asu oli arvokas, mutta hänen persoonansa pääsi esille näyttävässä asussa loistavasti.


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja