Michael Monroen ja Sami Yaffan ystävyys alkoi jo 40 vuotta sitten – paljastivat Possessa hulvattoman yksityiskohdan New Yorkin ajoilta

Muusikot Sami Yaffa ja Michael Monroe vierailivat Possessa ystävänpäivänä ja kertoivat vuosikymmenet kestäneestä ystävyydestään.

Rokkarit Sami Yaffa ja Michael Monroe vierailivat Possen ystävänpäivän lähetyksessä. Kaksikko paljasti, että ensikohtaamisesta on ehtinyt vierähtää jo 40 vuotta.

Kaksikko muistelikin päivän teemaan sopivasti ystävyytensä varhaisia vaihteita. Yaffa kertoi muistavansa elävästi sen, kun näki Monroen ensimmäisen kerran.

– Ei sitä voi unohtaa. Oltiin treenaamassa. Soitin Pelle Miljoona Oy:ssa ja olin 16. Sitten sieltä -25 asteen pakkasesta syöksyy sisään Brigitte Bardot’n näköinen tyyppi, jolla on repaleiset vaatteet, tennarit ja joku pikku nahkarotsi, hän muisteli nauraen ensimmäistä mielikuvaansa Monroesta, jonka kuvaili tämän jälkeen muun muassa soittaneen "demonisesti huuliharppua".

Miehillä on lämpimiä muistoja myös 80-luvun alun vuosilta, kun molemmat asuivat Yhdysvalloissa – joskin eri puolilla manteretta. Los Angelesissa asunut Yaffa kertoo reissanneensa usein Monroen luo New Yorkiin.

– Olin tuonut Suometa Uuno Turhapuro-leffoja. Katsottiin niitä VHS:ltä ja räkätettiin kovaa. Naapurit varmaan ihmetteli, että mitä kieltä tuo on, kun tv:stä kuului "vaimo! otota!", Monroe muisteli imitoiden Vesku Loirin legendaarista hahmoa.

– Mainittakoon, että Vesku ja Sami tapasi ekaa kertaa eilen Markus Selinin synttäreillä! Se oli ihan huippua!

Mitä piirteitä miehet arvostavat toisissaan ystävinä ja millaiset terveiset he lähettivät vaimoilleen? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat