Michael Monroe sai lahjaksi Lemmyn tuhkaa

Michael Monroe sai lahjaksi luodin, mikä sisältää Lemmyn tuhkaa. 

Hanoi Rocksin nokkamies Michael Monroe täytti hiljattain pyöreitä vuosia. Tähti kertoi Instagramissa saaneensa Motörheadilta hyvin erityislaatuisen lahjan.  

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Vastaanotin juuri hyvin erityisen ja koskettavan lahjan. Luodin, jonka sisällä on Lemmyn tuhkaa. Lemmy on kanssamme tänään, Monroe kirjoittaa julkaisun yhteydessä. 

Lahjaan on kaiverrettu Lemmy, ja luoti lepää kristallisessa rasiassa samettityynyllä. Luodin mukana tuli Motörheadin vesileimalla ja logolla varustettu kirje, mikä on osoitettu henkilökohtaisesti Michaelille.

– Me tiedämme, että Lemmy tunsi monia ihmisiä, mutta piti harvoja ystävänään ja vielä harvempia perheenään. Koska olet yksi noista ihmisistä, me halusimme jakaa pienen palan hänestä sinulle. Näiden tuhkien avulla et pidä pelkästään muistoja, joita sinulla on, vaan pidät myös Lemmyn kanssasi ikuisesti. 

– Hän oli Lemmy. Hän soitti Rock 'n' Rollia. Älä unohda häntä, kirje päättyy tummalla boldattuun lausahdukseen.

Lemmy Kilmister eli Ian Fraser "Lemmy" Kilmister oli alkujaan brittiläissyntyinen rockmuusikko. Hän oli Motörhead-yhtyeen laulaja-basisti, ja heitti Suomessa yli 30 keikkaa. Lemmy kuoli 70-vuotiaana syöpään 28. jouluuta 2015. 

Michael Monroe täytti 60 vuotta 17. kesäkuuta.

Juttua korjattu 1.7. kello 23:40: Poistettu kuvailu mustakärkisestä luodista. 

Lue myös:

    Uusimmat