Metti Forssell paljastaa podcastissa, kuinka Mikael aikoinaan kosi – ex-futari oli miettinyt kaikki yksityiskohdat: "Se oli niin täydellinen hetki"

Forssellien elämää uudessa podcastissa 13:58
Katso video! Mikael ja Metti Forssell avaavat elämäänsä uudessa podcastissa!

Metti ja Mikael Forssell avioituivat Helsingissä elokuussa vuonna 2014.

Ex-jalkapalloilija Mikael Forssell pitää vaimonsa Metti Forssellin kanssa yhteistä Metti & Miklu -podcastia, joka ilmestyy Podimossa. Uusimmassa jaksossa pari vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin ja palaa siihen hetkeen, kun Mikael kosi Mettiä.

Metti kertoo podcastissa, kuinka hän rakastaa yllätyksiä ja vinkkaa puolisolleen, että hänelle järjestetään niitä liian harvoin. Yksi yllätys on jäänyt Metille mieleen, nimittäin kosinta. 

– Se on edelleen ikimuistoisin yllätys. En olisi ikinä ajatellut, ensinnäkin yhden vuoden seurustelun jälkeen, tämä tapahtuisi, hän aloittaa.

Pariskunnan vuosipäivä sattui aikoinaan maanantaille ja pari halusi juhlistaa juuri oikeana päivänä suhdettaan.

– Puhuimme, että mennään syömään ja maanantaisin aika monet ravintolat ovat kiinni. Yksi meidän lempisushiravintoloistamme oli maanantaina auki. Se on tosi rento paikka, että ihmiset menevät sinne farkuissa ja Consseissa.

Mikael ehdotti Metille, että he kuitenkin pukeutuisivat juhlavammin. Metti hieman ihmetteli asiaa, kun kyseessä oli rento paikka.

– Me marssimme sinne, kun muut olivat tyyliin verkkareissa, ja me menimme sinne viimeisen päälle pukeutuneena. Siellä ehkä muutama silmäpari katsoi meitä. 

Ruokailun jälkeen pari lähti käymään vielä Kaivopuistossa laiturilla eli juuri siellä, missä he aikoinaan tapasivat. Päästyään sopivaan paikkaan, Mikael kaivoi laiturin alta ison eväskorin sekä kynttilän ja mankan.

– Tässäkään vaiheessa ei kerta kaikkiaan mitkään valot syttyneet päässä, Metti kertoi ja ajatteli miehensä järjestäneen tälle romanttisen piknikin keskellä yötä.

Lopulta pari meni lyömään golfpalloja, aivan kuten ensimmäisillä treffeillä. Sen jälkeen he kuuntelivat lempikappaleitaan ja tanssivat.

– Se oli niin täydellinen hetki. Sitten yhtäkkiä sinä polvistut eteeni ja ensimmäiset sanani olivat: mitä! Metti kiljahtaa. 

– Olin niin yllättynyt ja samalla se oli maailman täydellisin kosinta. Se oli niin liikuttavaa, kun olit miettinyt kaikki ne yksityiskohdat ensimmäisestä päivästä, kun me olemme tavanneet ja se ensimmäinen ilta, kun olemme viettäneet yhdessä. 

Metti ja Mikael Forssell avioituivat Helsingissä elokuussa vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat