Meteorologille satelee ylistäviä kommentteja – otti taaperonsa mukaan lähetykseen: ”Vahvat naiset johtavat tätä maailmaa”

0:52

Amerikkalainen meteorologi otti yksivuotiaan taaperonsa mukaan säälähetykseen suositellakseen kantoliinan hyödyntämistä myös muille vanhemmille.

VIDEO: Vaipanvaihto ilman sotkua näin onnistut.

Meteorologi ja pienen yksivuotiaan poikalapsen äiti, Susie Martin, kietoi lapsensa kantoliinalla, ikään kuin reppuselkäänsä, ja esiintyi säälähetyksessä aivan normaaliin tapaan. Videomateriaali lähetyksestä on saanut tuhansia positiivisia kommentteja.

Edistää lapsen ja vanhemman siteen luomista

– Halusin esitellä tätä mahtavaa apukeinoa, joka auttoi minua äitinä sekä edisti äidin ja pojan suhteen luomista, Martin kertoi Good Morning Americalle.

Martin kertoo, että vauvan kietominen liinalla vanhemman selkään rauhoittaa lasta ja se on äidille tai isällekin helpompaa, kun kädet jäävät vapaaksi.

Kuvamateriaali Martinista ennustamassa säätä lapsi selässään on saanut Facebookissa jo yli miljoona katselukertaa ja tuhansia kommentteja. Kommentoijien mielestä Martin näytti mahtavaa esimerkkiä siitä, miten äitiys ei ole este työnteolle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakastan sitä, että tämä todistaa naisten pystyvän olemaan sekä äitejä, että tekemään työnsä ilman ”häiriöitä”, yksi kommentoijista totesi.

– Vahvat naiset johtavat tätä maailmaa, eräs miespuolinen käyttäjä kommentoi.

Videolla näkyy, miten Martinin poika jopa nukahtaa äitinsä selkään tämän tehdessä töitä, eli myös lapsi vaikuttaa viihtyvän reppuselässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja