Mainos

Metallican James Hetfield näyttelijäksi – mukaan elokuvaan sarjamurhaaja Ted Bundysta

Metallican James Hetfield nähdään uudessa sarjamurhaaja Ted Bundysta kertovassa elokuvassa.

Metallimuusiko James Hetfield tarttuu uuteen haasteeseen, kun mies nähdään ensimmäistä kertaa draamaroolissa. Vain cameorooleja aiemmin urallaan tehnyt musiikkilegenda näyttelee ohjaaja Joe Berlingerin elokuvassa Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Elokuva kertoo sarjamurhaaja Ted Bundysta.

Hetfield asettuu poliisi Bob Haywardin saappaisiin. Hayward kuului Utahin maantiepoliisiin ja oli yksi ensimmäisistä Bundyn pidättäneistä poliiseista. Hayward pysäytti Bundyn auton ja löysi autosta murtovarkaiden suosimia työkaluja, mutta epäili miehen osallistuneen johonkin vielä pahempaan.

Berlinger on työskennellyt Hetfieldin kanssa aiemminkin. Ohjaaja oli tuottamassa ja ohjaamassa Metallica: Some Kind of Monster -dokumenttia, jossa seurataan yhtyeen jäseniä 2000-luvun alkupuolella.

Ted Bundy on yksi maailman kuuluisimpia sarjamurhaajia. Bundy murhasi julmasti noin kymmenen naista vuosien 1973 ja 1978 välillä. Miehen tyttöystävä Elizabeth Kloepfer ei väitettävästi tiennyt murhista mitään ennen tämän kiinnijäämistä. Kloepferin roolissa tulevassa elokuvassa nähdään Lily Collins. Zac Efron näyttelee Bundya. 

Lähde: Instagram

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.