Mestis saa uuden pomon – jätti aiemmin Espoo Unitedin

Olli Arosta tulee suomalaisen jääkiekon toiseksi korkeimman sarjatason Mestiksen uusi johtaja. Aro, 38, aloittaa tehtävässä ensi viikon keskiviikkona, 2. toukokuuta.

Videolla juttua KeuPa HT:n voittamasta Mestis-mestaruudesta.

– Aro vastaa jatkossa Mestiksen yleisjohdosta ja sarjan ja Mestis-seurojen toiminnan kehittämisestä. Aron vastuulle kuuluvat myös Mestiksen markkinointi, brändin kehittäminen ja myynti sekä Liigan, liigaseurojen, Mestiksen ja Mestis-seurojen yhteistyö, Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa.

Aro siirtyy tehtävään Lassila & Tikanojalta. Aro toimi aiemmin puolitoista vuotta Espoo Unitedin toimitusjohtajana, mutta jätti talousvaikeuksiin ajautuneen seuran viime syyskuussa.

– Olen päässyt seuraamaan Mestiksen elämää läheltä parin vuoden ajan ja yllättänyt positiivisesti siitä yhteisöllisyydestä, mikä Mestistä ympäröi. On mukava tulla osaksi Mestis-perhettä, Aro kertoo tiedotteessa.

– Urheilullisesti Mestis on kovatasoinen sarja. Lähden hyvillä mielin kehittämään Mestiksen brändiä ja uskon, että yhdessä kumppaneiden kanssa pystymme oikeita asioita tekemällä ja yhteiskuntavastuuta kantamalla luomaan lisäarvoa eri sidosryhmille niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Lue myös:

    Uusimmat