Mestis-ottelu siirrettiin kesken kaiken SM-liigahalliin – hätäratkaisusta seurasi täysin poikkeuksellinen kummajaistemppu

Maali: TUTO Hockey - Ketterä, Jesper Larinmaa(73 TUTO Hockey) 0:56
Jesper Larinmaa iski kahdesti Kupittaalla ja kerran Artukaisissa. Videolla erikoisillan toinen osuma.

Tuhansien tarinoiden Mestiksessä tapahtui keskiviikkona. TUTOn ja Ketterän ottelu keskeytyi kolmannen erän päätöspuolikkaalla. Peli jatkettiin loppuun TPS:n kotitatamilla noin tuntia myöhemmin.  Kahdelle kentälle jaetussa ottelussa nähtiin myös hattutemppuhistoriaa.

Runkosarjan kakkospaikalla majaileva Imatran Ketterä vieraili Turussa keskiviikon Mestis-kierroksella. 

Kun päätöserää oli pelaamatta noin kahdeksan minuuttia, Kupittaan jää petti alta. Lopulta pelialustan todettiin olevan niin huonossa kunnossa, ettei ottelua voitu pelata loppuun Kupittaalla.

Apu löytyi läheltä. Hallissa tiedotettiin iltayhdeksän kynnyksellä, että ottelu kamppaillaan loppuun TPS:n kotihallissa Gatorade Centerissä klo 22 alkaen. 

Kupittaan jäähallilta on matkaa TPS:n kotiluolaan noin 15 minuutin autoetapin verran. 

Ottelua C Morelle selostanut Jani Säteri päivitteli ainutlaatuista kokemustaan Twitterissä.

– On se suhteellisen hämärä fiilis, kun oot aloittanut selostamaan peliä klo 18.30 Kupittaalla ja kun kolmatta erää on jäljellä reipas kahdeksan minuuttia, oletkin Gatorade Centerissä, Säteri hämmästeli poikkeuksellista tapahtumasarjaa. 

Ketterän ja TUTOn pelaajat matkasivat sujuvasti pimeässä Turun illassa SM-liigahalliin ja tahkosivat loput kahdeksan minuuttia pois pelikellosta.

Ottelussa tehtiin lopulta myös todennäköisesti jonkinlaista jääkiekkohistoriaa. 2–2-tilanteesta väistötiloissa jatkettu ottelu ratkesi TUTOlle lopulta 5–2.

Turkulaishyökkääjä Jesper Larinmaa iski kaksi maalia Kupittaalla ja viimeisteli hattutemppunsa Artukaisissa tyhjään maaliin. 

– Turkulaisen joukkueen on mahdollista voittaa Turkuhallissa jääkiekko-ottelu näin kevään kynnyksellä, TUTOn Twitter-tililtä naljailtiin SM-liigassa alavireisen kevään pelanneen TPS:n suuntaan. 

Lue myös:

    Uusimmat