Mestarien liigassa dramaattinen tilanne: Juventuksen maali hylättiin Cristiano Ronaldon toimien takia – kuitti tuli

Juventuksen maali Atletico Madridia vastaan hylättiin dramaattisesti jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien toisen osaottelun ensiminuuteilla.

Juventuksen Giorgio Chiellini luuti pallon kulmapotkutilanteesta maaliin, kun peliä oli takana vasta kolme ja puoli minuuttia. Cristiano Ronaldo oli kuitenkin rynnännyt päin palloa tavoitellutta Atletico Madridin maalivahti Jan Oblakia, ja tuomaristo tulkitsi tilanteen Ronaldon rikkeeksi.

Kyseinen kiistanalainen tilanne herätti parranpärinää, mutta kuten C Moren selostaja Tuomas Virkkunen totesi, tuomiot tehdään vastaavissa tapauksissa usein puolustavan joukkueen hyväksi.

Cristiano Ronaldo kuittasi kuitenkin tilanteen 27. minuutilla puskemalla Federico Bernardeschin antaman keskityksen rysään. Osuma vei Juventuksen 1–0-johtoon.

Maali lisäsi otteluparin säpinää. Juventus hävisi avausosan Madridissa maalein 0–2, ja jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella. Voimassa on vierasmaalisääntö.