Mervi Koposelle lisäkuluja lentopelon takia

Vuoden 2011 tangokuninkaallinen Mervi Koponen aiheutti itselleen ylimääräisiä kuluja jättämällä pelkonsa takia käyttämättä lentoliput ja ostamalla tilalle junaliput.

Mervi Koponen kruunattiin Vuoden tangokuninkaalliseksi heinäkuussa 2011. Lahjakasta laulajaa onkin tuon jälkeen viety keikoille ympäri Suomen. Tulevana viikonloppuna Mervi esiintyy Levillä ja esitystä varten naisella oli varattuna lauantaille lentoliput pohjoiseen. Kyseisiä lippuja lentopelkoinen nainen ei kuitenkaan aio käyttää.

– Oon hirveen lentopelkoinen, joten päätin jättää liput käyttämättä ja hyppäsin jo perjantaina junaan. Tässähän menee koko vapaapäivä junaillessa, mutta ei se haittaa, kunhan ei tarvitse lentää, Mervi kertoo.

Mervi kertoo poteneensa aina lentopelkoa. Tosin viime keväänä nainen oli jo väliaikaisesti onnistunut selättämään pelon, kun hän rohkeni ystävänsä kyydissä pienkonelennolle Tampereen yläpuolelle.

– Uskon, että pelko ei kuitenkaan lähde pois, kun lennän niin harvoin. Usein oon lennolla yrittänyt salata pelkoni, mutta kyllähän lentoemännät ovat sen huomanneet, kun oon koneessa ihan kalpea ja hengitän tosi nopeesti. Jotenkin sitä vain on niin varma, että juuri se lento millä olen, tulee tippumaan, Mervi kuvailee tuntemuksiaan.

Merville tulee lentopelon takia lisäkuluja, sillä nainen joutui maksamaan lauantaina käyttämättömäksi jäävän lentolipun lisäksi perjantain junaliput omasta pussista.

– Eipä se lentolippu maksanut kuin satasen. Olen sitä mieltä, että se on pieni hinta siitä, että en joudu kärsimään pelosta, herttainen Mervi toteaa.

Sunnuntaina Mervillä on kuitenkin edessä tulikoe, sillä tuolloin naisen on palattava Levillä lentäen, jotta hän ehtii jälleen seuraavalle keikalleen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat