Mervi Koponen: Suhteeni eivät ole olleet kovin suuria ja ihmeellisiä

Vuoden 2011 tangokuninkaallinen Mervi Koponen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa avoimesti sinkkuudestaan ja sen taustoista.

34-vuotias Mervi Koponen kertoo nauttivansa sinkkuna olostaan. Kun suuri osa Mervin ikäisistä naisista keskittyy perheen perustamiseen ei laulaja välitä sosiaalisista paineista vaan panostaa täysillä uraansa.

– Urasta on mulle tullut aika tärkee tällä hetkellä. Ehkä se on niin, että tässä iässä jos ei ole tottunut olemaan yksin, niin moni kaipaa kumppanin vierelleen ja rinnalle pyörimään. Mulla se on toisinpäin, oon ollut niin pitkään yksin ja tottunut tähän, ehkä ura on mulle nyt se mies ja lapsi ja perhe, Mervi miettii.

Mervi kuitenkin vakuuttaa, ettei nainen tahallaan juokse rakkautta karkuun. Toisaalta tilanteeseensa tyytyväinen laulaja ei myöskään tarkoituksenmukaisesti suuntaa esimerkiksi deittitapahtumiin. Mervi myöntää, että myös aiemmat sydänsurut vaikuttavat naisen sinkkuuteen.

– Kun miettii vanhoja ihmissuhteita mitä tuossa on takana, niin ne ei oo ollu niin suuria ja ihmeellisiä että olisi lähtenyt rakentamaan niiden varaan. Sydänsuruja kyllä maailmaan mahtuu, jos olisin säästynyt sellaisilta, niin mulla todennäköisesti olisi tuossa kumppani, Mervi toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat