Mervi Kallio tuomitsee F1-pomon koronakommentit vakavalla huomautuksella: "Täysin vastuuntunnotonta"

C Moren toimittaja Mervi Kallio tuomitsee jyrkkäsanaisesti Red Bull -tallin neuvonantaja Helmut Markon harkitsemattomat koronaviruskommentit.

Marko esitti hiljattain itävaltalaisen ORF-kanavan haastattelussa idean, että Red Bull järjestäisi kuljettajilleen leirin, jossa nämä altistettaisiin koronavirukselle. Red Bullin pomoportaaseen kuuluva konkari järkeili asian niin, että kuskit olisivat näin immuuneja virukselle, kun F1-kausi joskus pääsee alkamaan.

– Täysin vastuuntunnotonta. Samaan aikaan moni ihminen kärsii tästä vakavasta sairaudesta ja moni menehtyy siihen, Mervi Kallio huomautti Urheilusuorassa.

Kallio nosti esille, että Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner joutui jo paikkailemaan Markon kommentteja.

Markon logiikka ei ole ylipäätään täysin aukoton. Vaikka koronaviruksen sairastaneille kehittyy immuniteetti virusta vastaan, sitä ei tiedetä, miten pitkään kyseinen immuniteetti suojaa.

"Käsittämätöntä hölmöilyä"

C Moren asiantntija Ossi Oikarinen yllättyi tapauksessa siitä, että Marko päätyi laukomaan näkemyksensä julkisuuteen.

– Jos tällaisia asioita käydään läpi edes huumoritasolla, ei niitä välttämättä kannata ihan kaikille kertoa. Hänen roolissaan sanomiset otetaan hyvinkin vakavasti. Ei edes vitsinä kannata kannata tuollaisia asioita ruveta heittämään, Oikarinen korosti.

F1-selostaja, Urheilusuoraa juontava Niki Juusela antoi hänkin Markon kuulla kunniansa.

– Aivan käsittämätöntä hölmöilyä. Täysin käsittämätön sammakko, Juusela painoi.

Urheilusuora-ohjelma C Morella joka arkipäivä kello 19.30. Ohjelmat ovat katsottavissa jälkikäteen myös C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat