Mersun moottoripomo odottaa kaudesta tasaista vääntöä: “Päivityksillä käydään kovaa taistelua”

F1-sarjan V6-turbohybridit ovat alkavalla kaudella suorituskyvyltään lähempänä toisiaan kuin kertaakaan aiemmin, uskoo Mercedeksen moottoripomo Andy Cowell.

Hybridimoottorien aikakausi on ollut Mercedeksen kiistatonta voittokulkua. Saksalaistalli on vienyt nimiinsä viiden edelliskauden mestaruudet, mutta Cowell odottaa alkavalta kaudelta entistä tasaisempaa vääntöä.

– Viime vuonna näimme Ferrarilta vahvan taistelun. Honda kehittyi jatkuvasti ja Renault oli myös mukana vahvalla panoksellaan voittamassa kisoja. Tästä vuodesta tulee todella, todella tiukka, Cowell ennakoi.

– Tilanne on varmasti tiukka ensimmäisestä kilpailusta lähtien aina viimeiseen asti. Päivityksillä käydään kovaa taistelua. Yritämme jokaisessa kisassa optimoida voimanlähteen kalibrointia ja odotamme alkavaa mittelöä innokkaana, Cowell lisäsi.

Mercedeksen voimanlähteet olivat sarjan talvitestien avausviikolla luotettavia, mutta kovimmasta kierrosajasta vastasi Renault’n Nico Hülkenberg. Talven toinen testiviikko polkaistaan Barcelonan radalla käyntiin tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat