Mersu-pomo lupaa päätöskisaan täyttä rähinää: "Etenkin Valtteri haluaa voittaa"

F1-sarjan mestaruudet tällä kaudella jo viidennen peräkkäisen kerran voittaneen Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff lupaa saksalaistallin heittävän peliin kaiken kauden päätöskisassa Abu Dhabissa.

Pääkuvan videolla analyysissä Bottaksen edellinen kisa.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Kauden kaksi edellistä kisaa varmistivat Mercedekselle niin kuljettajien kuin valmistajien sarjan mestaruudet. Wolff vakuuttaa, ettei saksalaistalli lähde tulevana viikonloppuna jäähdyttelemään kauden päätöskisaan.

- Kaudesta 2018 on jäljellä on yksi kisa, jossa haluamme tarjota meitä koko kauden ajan tukeneille faneille mahtavan show’n. Mestaruuspaineet ovat poissa, joten voimme lähteä tähän kisaan sillä mielellä, että annamme todellakin kaikkemme, Wolff kertoi.

Wolff uskoo etenkin Valtteri Bottaksella riittävän voitonnälkää kauden päätöskisaan.

- Hopeanuolemme on voittanut tällä kaudella kymmenen kilpailua. Haluamme kaikki lisätä siihen vielä yhden, etenkin Valtteri, joka on menettänyt voittoja tällä kaudella huonon tuurin ja tallimääräysten vuoksi.

- Tiedämme taistelun olevan vaikea, koska Red Bull ja Ferrari haluavat kummatkin lähteä talveen hyvistä asetelmista, Wolff lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat