Mersu-pomo aavisti Valtteri Bottas -kysymyksen jo ennalta: ”Lupaan kertoa teille ensimmäisenä”

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin hoksottimet olivat valppaina, kun haastattelu C Moren kanssa kääntyi Valtteri Bottaksen tämän kauden suorituksiin formula ykkösissä.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Wolff kertoi viime viikonloppuna Autosport-lehden haastattelussa, että päätös Bottaksen sopimuksen jatkamisesta tälle kaudella osoittautui oikeaksi valinnaksi. Kommentti antoi viitteitä mahdollisesta jatkosta myös tulevaisuudelle.

Itävaltalaispomolle syyt Bottaksen vahvan kauden taustalla ovat selvät.

– Meillä tuntuu aina olevan tapana tuomita ihmisiä yhden kisan tai kauden perusteella, ja Valtteri pudotettiin laskuvarjolla kaikista kilpailukykyisimpään talliin viime vuonna ajamaan maailman parasta kuskia vastaan, Wolff kertoo C Morelle Monacossa.

– Kaikki odottivat ihmeitä, ja hän oli aika hyvä ja sitten vähän alamaissa. Nyt hän on kasvanut niin persoonana kuin kilpakuskina ja sopeutunut tiimiin erittäin hyvin, ja tässä näette sen tulokset, jotka vain vahvistuvat, vahvistuvat ja vahvistuvat.

Seuraavan kysymyksen Wolff osasikin jo arvata: hänellä ei ole vielä kerrottavaa Bottaksen sopimuksesta. Tallipomo päättikin antaa vastauksen ennen kuin toimittaja Mervi Kallio ehti edes aloittaa kysymystään.

– Tiedän, mitä olet kysymässä seuraavaksi.

– Ei. Ei vielä, Wolff tokaisi kumartuen kiinni mikrofoniin.

Kerrotko sitten meille ensimmäisenä?

– Minä lupaan. Te olette suomalaisia, minun pitää kertoa teille ensimmäisenä, Wolff sanoi hymyillen.

Lue myös:

    Uusimmat