Mainos

Mercedes pulassa Monacossa? – "Olen helvetin huolissani"

8:49

Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff myöntää olevansa huolisaan tallinsa suorituskyvystä tulevana viikonloppuna ajettavassa Monacon F1-kisassa.

Pääkuvan videolla C Moren selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Toni Vilander käyvät läpi Espanjan GP:n tapahtumia.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Torstai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Viime vuonna Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton jäivät kisassa ulos palkintopallilta. Wolff pelkää tallinsa vastoinkäymisten jatkuvan myös tulevana viikonloppuna.

– Olen helvetin huolissani. Olemme nähneet edellisvuosina, että meillä on aina ratoja, jotka sopivat hyvin meille, ja sitten on joitakin ratoja, joilla emme ole syystä tai toisesta johtuen täydellisiä, Wolff totesi.

– Auton DNA:ta on kovin vaikea tehdä tyhjäksi. Monaco, Budapest ja Singapore olivat kaikki sellaisia ratoja, joilla suoritimme viime vuonna pahasti alakanttiin. Emme ole löytäneet vielä syytä siihen, miksi automme ei halua olla nopea Monacon mutkissa, Wolff jatkoi.

Myös Bottas odottaa viikonlopusta saksalaistallille kovaa haastetta Red Bullin ja Ferrarin puristuksessa.

– Tallien suorituskyky on vaihdellut kovasti viikonlopusta toiseen, mutta rata ei välttämättä ole meille paras. Red Bull oli todella nopea Barcelonan viimeisellä mutkaisella sektorilla, mitä Monaco kokonaisuudessaan on, Bottas sanoi.

– Uskon Red Bullin olevan vahva siellä. Ferrari oli viime vuonna paalulla, joten helppoa viikonloppua ei ole lupa odottaa, mutta jos jatkamme taistelua ja opimme samaan tapaan kuin tähän asti tällä kaudella, niin meillä on toivottavasti mahdollisuus hyvään viikonloppuun. Hyvä auto aika-ajossa on todella tärkeä, suomalaiskuski alleviivasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.