Mercedes-pomo sai rohkaisua aika-ajosta: ”Ferrarit tulivat taas tyhjästä”

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli aika-ajon tappiosta huolimatta positiivisin mielin auton vauhdista Japanin GP:n aika-ajoista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
Su: Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Valtteri Bottas oli kolmas ja Lewis Hamilton neljäs, kun Ferrarit valtasivat jälleen eturivin – tällä kertaa kuitenkin vain reilun kahden kymmenyksen erolla Sebastian Vettelin paalupaikkaan.

Poikkeuksellisesti sunnuntaiaamuna ajettujen aika-ajojen perään on vain parin tunnin odotus ennen kisastarttia. Siitä tallipomo Toto Wolff odottaa parempaa aika-ajossa.

– Tämän pitäisi olla hyvä kehityskulku meille. Ferrarit tulivat taas perjantain jälkeen tyhjästä. Kun he saavat pakettinsa kuntoon, he ovat todella nopeita, Wolff kommentoi Sky Sportille.

Mercedes toi Suzukaan uuden aerodynamiikkapakettinsa, jolla pienillä muutoksilla on haettu hyvää vauhtia nopeisiin mutkiin.

– Minusta se toimi. Auto on yleisesti hyvin tasapainossa, mutta meiltä vain puuttuu yhden kierroksen vauhtia. Kisavauhti näyttää meillä hyvältä, mutta se on tietysti ongelma, että olemme jäljessä, Wolff kommentoi lähtötilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat