Mercedeksen tallipomo rinnastaa Lewis Hamiltonin Michael Schumacheriin: "Tajuamme hänen suuruutensa vasta lopettamisen jälkeen"

Mercedeksen tallipäällikkö sanoi The National -julkaisussa, että viisinkertaista maailmanmestaria Lewis Hamiltonia osataan arvostaa kunnolla vasta sitten, kun hän on lopettanut uransa formula ykkösissä. 

Hamilton on voittanut neljä mestaruutta viiden viime kauden aikana. Viime kaudella hän voitti 11 osakilpailua 21 mahdollisesta. 

Toto Wolff sanoi, että Hamilton on kuskina jo samalla tasolla kuin seitsemän maailmanmestaruutta voittanut Michael Schumacher

– Lewis ja Michael ovat parhaita kuskeja, jotka olemme nähneet. Ymmärrämme sen vasta, kun hän on lopettanut jonain päivänä, Wolff sanoi.

– Meillä on tapana olla myöntämättä hienoja suorituksia silloin, kun ne tapahtuvat. Meidän pitäisi huomata se (Hamiltonin taso) nyt, kun hän vielä ajaa. 

Uusi F1-kausi alkaa Australiassa 17. maaliskuuta. Mercedes on voittanut sadasta viime GP:stä peräti 74. Niistä Hamilton on voittanut 51.

– Olemme brutaalin rehellisiä toisillemme. Jos asiat menevät vikaan, se tuodaan esiin. Se on täydellinen asenne, joka on auttanut meitä olemaan parempia, Wolff kertoi. 

Alla olevalla videolla Lewis Hamilton ilman paitaa palkintokorokkeella. 



Lue myös:

    Uusimmat