Mercedeksellä tapahtuu: Valtteri Bottas saamassa uuden pomon

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myöntää, että hän etsii itse omaa seuraajaansa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff, 48, ei ole allekirjoittanut uutta kontrahtia Mercedeksen kanssa. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen.

Wolffin mukaan hän aikoo jäädä osaksi tallia myös kauden 2020 jälkeen. Itävaltalaisen rooli saattaa kuitenkin muuttua.

– En voi sanoa, että tapahtuuko muutos vuoden, kahden vai kolmen sisällä, Wolff sanoi Kronen Zeitungille, kun häneltä kysyttiin, että kuinka kauan seuraajan hakuprosessi kestää.

– Mutta kun katson seuraavia vuosia, olisin erittäin ylpeä, jos seuraava tallipäällikkö tekisi vielä parempaa työtä kuin mihin olen itse pystynyt.

Wolff on johtanut Mercedestä koko sen menestysputken ajan. Mercedes voi varmistaa tänä viikonloppuna seitsemännen peräkkäisen valmistajien maailmanmestaruutensa.

Wolffin mukaan Mercedeksen taustayhtiön Daimlerin toimitusjohtaja Ola Källenius on avoin sille, että Wolff voisi siirtyä tallipäällikön tehtävistä esimerkiksi Mercedeksen F1-osaston puheenjohtajaksi.

– Daimler on antanut minulle vaihtoehtoja. Mutta ennen kuin vaihdan johonkin muuhun rooliin, minun pitää varmistaa, että joku muu voi olla mukana kaikissa 23 kisassa, ja että itse nautin uusista tehtävistä, Wolff mietti.

Mercedeksellä Valtteri Bottas on ainut niin sanotuista isoista nimistä, joka on tehnyt jatkosopimuksen. Wolffin ja brittikuljettajan Lewis Hamiltonin neuvottelut ovat yhä käynnissä.

Lue myös:

    Uusimmat