Menikö tämä oikein? Ilves-vahti tönäistiin pois tolppien välistä – tuomarit hyväksyivät maalin

Ilves-vahti koki tulleensa estetyksi – Stavangerin kavennusosuma hyväksyttiin silti 2:05
Ilves-vahti Marek Langhamer protestoi Stavangerin 1-3-kavennusmaalia.

Ilveksen ja Stavanger Oilersin välisen CHL-ottelun toisessa erässä nähtiin pitkä videotarkistus, jonka päätteeksi Oilersin osuma hyväksyttiin.

Vierailijoiden Dan Kissel iski toisessa erässä kiekon Marek Langhamerin selän taakse, mutta tshekkivahti viittilöi nopeasti tuomaristolle tulleensa estetyksi, joten osumaa lähdettiin kelailemaan videolta.

Maalitilanteessa Ilvestäkin urallaan edustanut Colton Beck osuu selvästi Marek Langhameriin, mutta osuma hyväksyttiin siitä huolimatta. Ilmeisesti Ilves-puolustajan katsottiin työntäneen Beckin Langhamerin syliin.

Olisiko osuma pitänyt hylätä vai menikö tuomio oikein? Katso maali pääkuvan videolta.