”Mekaanikot katsovat minua aina, että onhan se hikeä” – F1-kuski järjestää Singaporen helteessä ällöttävän yllätyksen tiimilleen

Singaporen kosteassa ilmassa F1-auton ohjaamon lämpötila nousee jopa 60 asteeseen. Daniel Ricciardo uskoo tulokaskuskien pääsevän kunnon löylyihin ensimmäisessä kisasaunassaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Marina Bayn katuratakisaa pidetään syystäkin vuoden vaativimpana kisatapahtumana yli 30 asteen trooppisen helteen ja 80 prosentin ilmankosteuden takia.

Valtteri Bottas kertoi valmistautuvansa Singaporen kisaan saunomalla. Ricciardolla ajatukset ovat hyvin samanlaiset.

– Tähän kisaan liittyy paljon kuumuuteen totuttelua. Hikoilu ei kuitenkaan koskaan lopu, koska tämä on kuitenkin vuoden kovin kisa, vaikka valmistautuisit kuinka paljon, Ricciardo sanoo C Morelle.

– Vaikka hikoilen nytkin aivan naurettavasti, niin siitä oppii itse asiassa nauttimaan. Tulokkaat Albon, Norris, Russell ja Giovinazzikin ehkä tulevat kokemaan sen. Sitä ei ikinä tiedä, ennen kuin kokee sen itse.  

Ricciardo kertoo pudottaneensa enimmillään kolme kiloa Singaporen kisan aikana, mutta Fernando Alonso puhui vuosi sitten jopa neljästä kilosta. Kisan jälkeen Renault’n mekaanikkoja odottaa australialaisen autossa ikävä tehtävä.

– Minulla on jokaisen kisan jälkeen hikilammikko penkilläni, ja mekaanikot aina katsovat minua sillä tavalla, että ”onhan se hikeä?”. Minä sanon, että kyllä, kyllä – hikeä se on. Vähän inhottavaa se kyllä on, Ricciardo nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat