Meiju Suvas teki oman versionsa Paula Koivuniemen rakastetusta ikivihreästä: "Pohdin pitkään, pystynkö siihen"

Iskelmätähti kävi kädenvääntöä itsensä kanssa asiasta. 

Suomalaisen iskelmämusiikin kestotähdellä  Meiju Suvaksella meni keväällä lähes kahden ja puolen kuukauden työt kertaheitolla, kun koronaviruksen vuoksi tapahtuma-alan ovet jouduttiin laittamaan säppiin. Tämä ei kuitenkaan Suvasta hidastanut. 

– Nautin siitä ajasta kun sai vaan olla. Pian kuitenkin tuli fiilis, etten pysty olemaan vain paikoillani ja kävin studiolla laulamassa sekä tehtiin striimauksia sekä videoita. 

Suvaksen viimeisimmästä pysähtymisestä onkin jo tovi aikaa.

– Olen ollut yhtä pitkällä tauolla silloin, kun tein lapset ja siitäkin on se parikymmentä vuotta, valoisa laulaja nauraa. 

Suvas julkaisi vastikään oman versionsa rakastetusta Aikuinen nainen -kappaleesta, jonka Paula Koivuniemi julkaisi vuonna 1982 käännösiskelmänä.  Alkuperäinen kappale on italialainen. Suomenkielisen, Koivuniemen version on sanoittanut edesmennyt Kaisa Liuhala. Kyseinen kappale on yksi Koivuniemen nimikkokappaleista. Suvaksen versiota on sovitettu uusiksi. 

– Kävin itseni kanssa hirvittävän kädenväännön siitä, että voinko tehdä sitä. Tuottaja sai puhuttua minut ympäri ja ajattelin, että teen sen tribuuttina Paulalle. En tiedä onko hän kuullut versiotani, mutta hän tietää, että olen tehnyt siitä version, Suvas toteaa. Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja