Meiju Suvas räppäsi jo 30 vuotta sitten

Iskelmätähti Meiju Suvas repäisi viime talvena esiintymällä Teflon Brothers -kokoonpanon musiikkivideolla yhdessä rap-artisti Stigin kanssa.

Meiju Suvas tunnetaan iskelmämusiikistaan, mutta viime talvena nainen nähtiin myös toisenlaisissa tunnelmissa. Meiju vieraili hip hop -yhtye Teflon Brothersin kappaleella Seksikkäin jäbä ja esiintyi videolla kylpemässä Stigin kanssa. Kappaleesta tuli hitti. Keväällä biisistä tehtiin remix-versio, jonka uudella musiikkivideolla Meiju ja Stig viihtyvät Cadillacin takapenkillä.

– Se oli hauska veto. Ajattelin, että kerran täällä eletään. Idea oli hauska, koska minä olen aikoinaan räpännyt. Siksi rap-maailma tuntui kodikkaalta, artisti kertoo.

Tyttöbändin 13-vuotiaana perustanut Meiju soitti aluksi koulun juhlissa. Kauppaopistossa hän siirtyi rumpujen takaa solistiksi ja aloitti musiikkikokeilut.

– Räppäsin 30 vuotta sitten, ennen kuin rupesin laulamaan, mutta silloin se oli liian postmodernia.

Meiju sanoo tämän päivän rap-musiikin eroavan vanhasta.

– Rytmitys on kuitenkin sama. Nykyään räppärit vain kikkailevat enemmän ja käyttävät niin sanottuja takapotkuja.

Iskelmätähti kertoo saaneensa Seksikkäin jäbä -hitistä hyvää palautetta.

– Ihan kaikki eivät varmaan biisiä ole löytäneetkään, mutta aktiivikuuntelijat kyllä. Luulen, että kappale on laajentanut kuulijakuntaa.

Yhteistyökuvioita saatetaan nähdä myös tulevaisuudessa.

– Kesän aikana sellaiset eivät kuitenkaan ole ajankohtaisia. Käyn keikoilla viikonloppuisin ja yritän lomailla viikot. Pidän aivot lomalla ja nautin mökkeilystä.

(MTV3 - TUULI LINDGREN)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja