Meiju Suvas on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa – koki kuvauksissa järkyttävän hetken: "Se oli itsellenikin shokki"

7:48
Meiju Suvas vieraili Huomenta Suomessa vuonna 2017.

Meiju Suvas koki vaa'alle nouseminen vaikeaksi.

Laulaja Meiju Suvas on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa, jonka uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla joulukuussa. Ohjelmassa kymmenen julkisuudesta tuttua tähteä etsii parempia elintapoja lääkäri Pippa Laukan opastuksella.

Suvas kertoi MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa yllättyneensä siitä, miten kokonaisvaltainen elämänmuutos oli. Lisäksi se tuli juuri oikeaan aikaan.

– Tämä paketti tuli kuin tilauksesta tarjolle. Olin juuri ajatellut, että nyt tarvitsee ryhtyä tositoimiin, alkuvuodesta 60 vuotta täyttänyt laulaja kertoi.

Ohjelmaan osallistumisessa häntä mietitytti eniten se, että osallistujat joutuvat paljastamaan kameroille hyvin henkilökohtaisia asioita elintavoistaan ja painostaan. Etenkin ohjelman alussa suoritettava punnitus oli Suvakselle kova paikka.

– Tuli semmoinen olo, että tämä ei ole oikein.

Vaa’alle nouseminen tuntui siksikin vaikealta, ettei Suvas ollut punninnut itseään moneen vuoteen. Hänestä tuntui raadolliselta tehdä se kameroiden edessä.

– Tiesin, että liikaa on, mutta että niin paljon liikaa. Se oli itsellenikin shokki.

Suvas korostaa, että hänelle tärkeintä on, että elämä on tasapainossa painosta riippumatta.

– Tässä iässä ei tarvitse enää olla niin täydellinen. Riittää, kun on onnellinen. Toki onnellisuutta lisää, kun pystyy liikkumaan hyvin.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 4.12. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja