Meghanin entiseltä ystävältä rajuja syytöksiä herttuatarta kohtaan – "Katkaisi kaikki yhteydet, kun kihlaus julkistettiin"

8:01
Herttuatar Meghanin Oprah-haastattelusta nousi valtava kohu –nämä väitteet ällistyttivät eniten

Meghanin entinen ystävä vihjaa, että herttuatar havitteli itselleen brittimiestä ennen kuin tapasi prinssi Harryn.

Moni kuninkaallisfani ällistyi maaliskuussa, kun herttuatar Meghan kertoi Oprah Winfreyn haastattelussa, ettei hänellä olisi ollut käytännössä lainkaan tietoa Britannian kuninkaallisista, kun suhde prinssi Harryn kanssa sai alkunsa.

Herttuattaren sisarpuoli Samantha Markle torppasi tuoreeltaan sisarensa puheen aiheesta ja väitti tämän valehdelleen haastattelussa.

– Prinsessa Diana oli hänen idolinsa. Hän käytti jopa valtavasti aikaa perehtyäkseen Dianan pukeutumiseen ja elekieleen. Lisäksi hänellä oli ensimmäisillä treffeillä Dianan hajuvettä, joten älkää yrittäkö väittää, ettei sisareni tiennyt, kuka Harry oli, Markle jyrisi.

Nyt myös herttuattaren entinen ystävä Lizzie Cundy antaa Daily Mailin mukaan nyt ymmärtää, että aiemmin näyttelijänä työskennellyt Meghan olisi ollut varsin hyvin perillä Britanniaan liittyvistä asioista ennen kuin tapasi prinssi Harryn. Uutta tv-ohjelmaansa promoava Cundy antaa ymmärtää, että Meghan tahtoi itselleen brittimiehen.

– Meillä on videoklippi, jossa hän sanoo "Tahdon olla Lontoon tyttö. Rakastan lontoolaisia miehiä ja kaikkea Lontoossa”, hän paljastaa lehden toimittajalle Meghanin sanoneen.

Cundy kertoo, että häntä pyydettiin katsomaan Meghanin perään, kun hän saapui Lontooseen ja Meghan oli kertonut tuolloin hänelle toivovansa, että tapaa jonkun erityisen. Cundyn mukaan kaksikon yhteydenpito loppui myöhemmin kuin seinään.

– Hän katkaisi kaikki yhteydet, kun kihlaus julkistettiin, väittää entinen ystävä, mutta toteaa myös, ettei hän ollut ainoa, johon Meghan katkaisi välit samaan aikaan.

– Hän jätti huomiotta paljon ihmisiä, ja kuten on huomattu, myös oman perheensä. En siis todellakaan ollut ainoa.

OK!-lehti uutisoi jo maaliskuussa, että Cundy haukkui herttuatarta tekopyhäksi ja epäkunnioittavaksi kohutun Oprah-haastattelun alla.

– Minusta tuntuu, että Meghanilla on tapana käyttää hyväkseen ihmisiä. Kun heistä ei ole hyötyä, hän hankkiutuu heistä eroon, hän latasi.

– On tekopyhää vaatia yksityisyyttä ja samalla antaa valtava haastattelu Oprahille ja pestä julkisesti likapyykkiä kuninkaallisesta perheestä.

Lähteet: Daily Mail, OK!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja