Megatähti kaatui pahasti, joutui perumaan keikkoja – "Kaaduttuani pyöräilin lähimpään pubiin"

Ed Sheeranin oikeasta ranteesta ja vasemmasta kyynärpäästä löytyi murtumia. Häneltä murtui myös kylkiluita.

Muun muassa jättihitti Shape of Yousta tunnettu brittilaulaja Ed Sheeran, 26, kaatui viikon alussa pahasti polkupyörällään. Sheeran julkaisi Instagramissa tiistaina kuvan, jonka yhteydessä hän kirjoitti asiasta.

– Jouduin pyöräonnettomuuteen ja odotan parhaillaan lääkäreiltä arviota tilanteesta. Tämä voi vaikuttaa tuleviin keikkoihini, Sheeran kirjoitti.


Tiistaina Sheeranin Instagram-tilillä julkaistiin myös uusi kuva kipsatusta kädestä.

– Lääkärit vahvistivat, että oikeassa ranteessani ja vasemmassa kyynärpäässäni on murtumia, joiden vuoksi en pysty esiintymään lähitulevaisuudessa. Surullista, mutta näin ollen minun on peruttava keikkani Taipeissa, Osakassa, Soulissa, Tokiossa ja Hong Kongissa. Katsotaan, miten murtumat paranevat ja sitten tiedetään, miten seuraavien keikkojen käy. PS. Ed ei kirjoittanut tätä tekstiä, sillä hänen molemmat kätensä ovat kipsissä tai laastaroituna, kuvan yhteydessä lukee.

Britanniassa viikonloppuna nähtävässä Jonathan Rossin talk show'ssa vieraillut Sheeran kertoo lääkäreiden sanoneen, että pyöräonnettomuudessa saadut vammat olisivat voineet päättää hänen uransa.

Sheeranin haastattelussa ohjelmassa uutisoivan Evening Standardin mukaan laulajalta murtui ranteen ja kyynärpään lisäksi onnettomuudessa kylkiluita. Sheeran sanoi halunneensa välttää konserttien perumisen viimeiseen asti.

– Yritin sanoa, että kyllä minä pystyn hoitamaan ne keikat Aasiassa. Lääkärit sanoivat kuitenkin, että jos rasitan murtunutta rannetta, on mahdollista, etten pystyisi enää ikinä soittamaan kitaraa. Päätin siis, että on pakko käyttää järkeä, Sheeran sanoo.

– Kun soitan keikan, olen lavalla yksin. Jos minulla ei siis ole käsiäni käytettävissä, siinä menee puolet koko hommasta. Niinpä jouduin siirtämään muutamia konsertteja. Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta, kun olen perunut keikkoja.

"Olen erittäin kömpelö"

Laulaja kertoo haastattelussa, että hänen on arvioitu olevan jälleen soittokunnossa neljän viikon kuluttua.

Pyöräonnettomuus tapahtui Suffolkissa Itä-Englannissa Sheeranin laskiessa jyrkkää mäkeä alas. 

– Kun kaaduin, nousin ylös ja totesin, että nyt kyllä sattui. Sitten pyöräilin lähimpään pubiin, menin kotiin, nukahdin ja heräsin aamuviideltä kovaan kipuun. Ja sitten menin sairaalaan, Sheeran kertoo.

– En usko, että pyöräilen vähään aikaan. Ensi vuonna on edessä iso kiertue.

Ed Sheeran kertoo haastattelussa olevansa melko kömpelö.

– Vuonna 2013 sain käteeni 12 tikkiä ennen esiintymistäni, koska soitin rumpuja kahdella lasisella olutpullolla neljältä aamuyöllä ja teloin käteni. Se keikka ei mennyt hyvin, mutta sain soitettua sen kuitenkin. Olen myös astunut kiehuvan kuumaan geysiriin Islannissa ja telonut naamani pahasti. Olen erittäin kömpelö.

MTV Viihde tapasi Ed Sheeranin tammikuussa Norjan pääkaupunki Oslossa. Sheeran ei ole esiintynyt Suomessa, mutta helmikuussa 2015 Sheeran esiintyi Viron pääkaupunki Tallinnassa.

– Se keikka oli itse asiassa 24-vuotissyntymäpäivänäni! Voi luoja, se oli outo ilta. Joku osti pullon 87-prosenttista alkoholia. Eräs ystäväni joi sitä ja kun palasimme hotellille, hän kulki ympäriinsä alastomana ja aivan sekaisin, helmikuun 17. päivänä 26 vuotta täyttävä Sheeran muisteli nauraen.

– Se oli todella outoa. Meidän piti lähteä hotellista aamulla ja herätessään ystäväni huomasi kadottaneensa kaikki vaatteensa. Hänen piti kävellä alastomana vastaanottoon kysymään jotain vaatteita päälleen.

Monet suomalaiset matkustivat helmikuussa 2015 Tallinnaan nähdäkseen Sheeranin keikan. Nähdäänkö brittitähti Suomessa lähitulevaisuudessa?

– Ei vielä. Isompi kiertue on suunnitteilla vuodelle 2018. Uuden levyn myötä keikkailen aluksi lähinnä isoimmilla markkina-alueilla. Haluan kyllä ehdottomasti keikkailla myös Pohjoismaissa!

Katso videoita Ed Sheeranin haastattelusta alla!

2:53

1:37

2:29

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja