Mediapersoona Joe Rogan, 52, antoi tyttärensä käyttää kuvansa ”saatanallisen filtterin” läpi – absurdi lopputulos muistuttaa vallitsevasta harhasta

"Valelomat"ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten 0:48
Voiko lomakuviinkaan uskoa? Katso, miten Fake A Vacation muokkaa sinut "valelomalle" somea varten.

Amerikkalainen koomikko ja juontaja Joe Rogan kritisoi absurdilla kuvallaan nuorten naisten kauneusihanteita.

Somea selaillessaan on helppo törmätä toinen toistaan upeampiin kuviin kuvankauniista ihmisistä – mutta voiko silmiinsä luottaa?

Yhdysvaltalaisen mediapersoonan Joe Roganin tuore Instagram-päivitys saa epäilemään verkkokalvoille piirtynyttä kuvaa. 52-vuotias mies on kuvassa muokattu siloposkiseksi nuoreksi naiseksi.

Joe Rogan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joe Rogan kuvanmuokkauksen jälkeen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kritiikkiä filttereille

Päivityksessä Rogan kirjoittaa haluavansa näyttää kuvaparilla, kuinka käsittämättömiä somefiltterit ovat ja kuinka vääristyneitä ovat nuorten naisten kauneusihanteet.

Rogan kertoo, että kuva on hänen 10-vuotiaan tyttärensä käsialaa.

– 10-vuotias tyttäreni nauraa hysteerisesti, sillä hän otti kuvan rumasta simpanssinaamastani mutristamassa huuliaan ja käytti sen jonkin saatanallisen filtterin läpi, joka on suunniteltu ryöväämään naisten itsetunto silkalla pahantahtoisella huijauksella, ja tässä on tulos, Rogan kirjoittaa.

– Ystäväni, suojelkaa itseänne. Internet yrittää varastaa onnellisuutesi.

Munakoisoemojeita odotellessa?

Kuvakaksikko on kerännyt tätä kirjoittaessa yhteensä yli miljoona tykkäystä ja herättänyt runsaasti keskustelua. Asiasta on uutisoinut muiden muassa LADbible-sivusto.

Roganin seuraajat päivittelevät, etteivät pääse yli miehen dystooppisesta muodonmuutoskuvasta ja epäilevät, että mies saa kuvan seurauksena runsaasti härskejä yksityisviestejä.

– Pelottavaa. Yksityisviestisi tulevat olemaan pelkkää munakoisoa, vapaaottelija Cat Zingano kommentoi viitaten penistä kuvaamaan käytettyyn emojiin.

– Nyt en enää voi uskoa kaikkea p*skaa internetissä, amerikkalainen stand up -koomikko Erik Griffin tokaisee.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat