Me Naiset: Putous-tähti Alina Tomnikov avoimena ristiriitaisesta lapsuudestaan: "Pystyin jo ovella haistamaan, millainen ilmapiiri kotona oli"

Putouksen uudella kaudella hurmaava näyttelijä Alina Tomnikov kuvailee lapsuuttaan ristiriitaiseksi Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Alina Tomnikov, 29, on tullut urallaan tutuksi lukuisista suosikkisarjoista, kuten Nymfit, Downshiftaajat ja Syke. Viimeistään keväällä 2018 Tomnikovin kasvot ovat tulleet tutuksi suurelle yleisölle, kun hän loikkasi komediasarja Putouksen näyttelijäkaartiin. 

Tomnikovin isä on venäläinen ja äiti suomalainen, mutta näyttelijä on asunut koko elämänsä Suomessa. Tomnikov kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa lapsuudestaan Keravalla, johon mahtui niin onnea kuin raivokkaita myrskyjäkin. 

Tomnikovin mukaan vanhemmat ottivat ajoittain yhteen niin kovaa, että naapuritkin kuulivat. 

– Isä ja äiti olivat maailman parhaat vanhemmat meille, mutta heidän ei ollut hyvä keskenään, Tomnikov kertoo haastattelussa. 

– Joskus näin isäni itkemässä pannuhuoneessa ja vaatekomerasta rakennetussa työhuoneessaan. Siellä hän istui kuulokkeet päässä ja kuunteli nuoruutensa neuvostoaikaisia balladeja. Äiti saattoi raivota niin, että naapuritkin saivat tuta hänen tulisuutensa, hän kuvailee. 

Kun vanhemmat tappelivat, perheen esikoiselle jäi tunnustelijan rooli.

– Koulusta palatessa pystyin jo ovella haistamaan, millainen ilmapiiri kotona oli. Joskus se oli niin raskas, että tuntui kuin olisin kyynärpäät edellä puskenut sisään. 

Lopulta Tomnikovin vanhemmat erosivat, kun hän oli 12-vuotias.


Lähde: Me Naiset

Putous lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat