Me Naiset: Ilkka Kanervan kihlattu laihtui hurjat 15 kiloa

Ilkka Kanervan kihlattu Elina Kiikko kertoo Me Naiset -lehdessä, miten hänen laihduttamisensa riistäytyi käsistä.

Elina kertoo lehden haastattelussa päättäneensä viime elokuussa alkaa toimia päästäkseen kehoon kertyneestä viidestä ylimääräisestä kilosta eroon. Elina aloitti vähähiilihydraattisen ruokavalion ja lisäsi liikuntaa.

– Söin säännöllisesti ja pidin tiukasti kiinni siitä, etten koskaan ottanut ylimääräistä. Herkut jätin pois kokonaan, Elina kertoo lehdessä.

Muutamassa viikossa Elina oli laihduttanut tavoitteensa verran viisi kiloa. Paino jatkoi kuitenkin vähenemistään kilon viikkovauhtia ja neljän kuukauden jälkeen Elina oli laihtunut hurjat 15 kiloa.

– Laihduin oikeastaan tahtomattani liikaa, mikä oli täysin omaa tyhmyyttäni, sillä kaloreita ei aterioistani kertynyt tarpeeksi. Tilanne oli kääntynyt nurinkuriseksi ja jouduin tsemppaamaan, ettei paino putoaisi enää yhtään enempää. Ilkkakin alkoi huolestua liiallisesta hoikkuudestani, Elina miettii lehdessä.

Nyt Elina on ehtinyt saada laihtumisensa kuriin ja seuraavana tavoitteena naisella on saada muutama kilo takaisin, maltillisesti.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja