Me Naiset: Anette Olzon puhuu vihdoin Nightwish-potkuista

Nightwish-bändistä ulos potkittu Anette Olzon avautuu vihdoin Me Naiset -lehdelle hänen ja bändin yhteistyön päättymisestä.

Ruotsalaisen laulaja Anette Olzonin ja Nightwish-bändin tiet erosivat yllättäen syksyllä 2012. Tuolloin bändi tiedotti tilanteesta kotisivuillansa:

– Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi, että yhtyeen ja vokalistin tavoitteet ja päämäärät ovat ristiriitaisia. Tästä on seurannut näkemyseroja, jotka ovat niin perustavanlaatuisia, että emme ole kyenneet niitä korjaamaan.

Olzon ei ole aiemmin avautunut yllättävän tapahtumakäänteen taustoista, mutta nyt hän puhuu aiheesta kaunistelematta Me Naiset -lehden haastattelussa.

– Minulle kävi kuten Tarjallekin (Turunen). Sain potkut, Anette kertoo.

Ennen potkuja Anette oli sairastanut pahaan vatsaflunssaan ja joutunut sairaalaan tiputukseen. Hän oli myös ilmoittanut bändin johtohahmolle Tuomas Holopaiselle olevansa raskaana.

– Kukaan bändin jäsenistä ei tullut sairaalaan katsomaan minua. Olin ehdottanut, että peruisimme keikkoja kunnes paranen, mutta pojat eivät suostuneet neuvottelemmaan asiasta. Olin vielä toipilaana, kun hollantilainen laulaja Floor Jansen lennätettiin tilalleni, Olzon muistelee.

Nightwish tiedotti syksyllä 2013, että Floor Jansen oli kiinnitetty bändin vakituiseksi jäseneksi. Vuoden aikana Anette kertoo käsitelleensä tilannetta avioeron surun tavoin

– Mietin, mitä olin tehnyt väärin ansaitakseni tämän. Henkisesti raskainta oli se, että bändin pojat päättivät puolestani kaiken. Minulla ei ollut sananvaltaa, Anette muistelee lehdelle aikaa Nightwishissa ja sen päätöstä.

Olzon ei kuitenkaan koe, että koko asiaa voisi vielä painaa villaisella.

– Minun on tehnyt monta kertaa mieli soittaa Tuomakselle vain siksi, että haluaisin asiat päätökseen. Minusta tätä ei ole vielä loppuunkäsitelty.

Lähde: Me Naiset

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat