Max Verstappenilta pollea linjaus Ferrarin suuntaan: ”Hänellä ei ole mitään vaikutusta siihen, saanko paikan vai en”

F1-sarjan siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin kuuluva Max Verstappen pitää erittäin epätodennäköisenä, että hän ajaisi Ferrarilla samaan aikaan kovan kilpakumppaninsa Charles Leclercin kanssa.

Leclercilla on sopimus Ferrarin kanssa vuoteen 2021 asti, mikä rajaa merkittävästi vapaana olevien kuskien mahdollisuuksia talliruletissa. Monacolaisen kanssa tulisia taisteluita päättyneellä kaudella käynyt Verstappen näkee hankalana, että hän päätyisi Ferrarille Leclercin pariksi.

– En usko, että se toteutuu. Tulen hänen kanssaan hyvin toimeen. Se on kovaa kisaamista, mutta se on osa sitä, Verstappen kommentoi hollantilaiselle Ziggo Sportille.

Verstappen kuitenkin näkee, että Leclercin rinnalla ajaminen on enemmän mahdotonta hänen omalta puoleltaan kuin Ferrarin näkökulmasta.

– Hänellä ei ole mitään vaikutusta siihen, saanko paikan Ferrarilta vai en, mutten usko, että se toteutuu.

– Sinulla ei pitäisi olla kahta potentiaalista ykköskuskia rinnakkain. Hänhän ei ole mitenkään hassumpi kuljettaja, Verstappen jatkaa.

Toisen Ferrari-kuskin Sebastian Vettelin sopimus umpeutuu kauden 2020 jälkeen. Hänen ykköskorvaajakseen on nostettu Mercedeksellä mestaruuksiensa määrän kuuteen nostanut Lewis Hamilton.

Lue myös:

    Uusimmat