Hurja väite: Lewis Hamilton siirtyy ”varmasti” Ferrarille – sama koskee Valtteri Bottaksen pomoa!

Entinen F1-tallipomo Eddie Jordan keittää nyt kuljettajasoppaa aivan poskettomalla tavalla. Jordan iski pöytään todella kovia väitteitä.

Jordan perusti vuonna 1991 Jordan Grand Prix -nimisen tallin. Talli jatkoi F1:ssä kisaamista aina vuoteen 2005 saakka. Tämän jälkeen Jordan on tehnyt muun muassa TV-kommentaattoritöitä.

Nyt Jordan latoo kovilla. Hänen mukaansa F1-sarjan tuore maailmanmestari Lewis Hamilton on ihan aidosti siirtymässä Ferrarille.

– Lewisille vuosi 2021 on oikea aika mennä sinne. Hänen ura on loppuvaiheilla, mutta hän haluaa voittaa yhä seitsemännen tai useamman mestaruuden, Jordan sanoi BBC:n TopGear-ohjelman verkkosivuilla.

– Syy, miksi uskon tuohon, on se, että Toto Wolffin (Mercedeksen tallipäällikkö) sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Hän (Lewis) tietää, että Mercedeksen F1-tulevaisuus ei ole mitenkään puuhun hakattu. Lewis on maininnut Toton sopimustilanteen enemmän kuin kerran, mikä on hyvin epänormaalia F1-kuljettajalta.

– Lewis menee kuitenkin Ferrarille vain siinä tapauksessa, jos hänellä on joku, joka suojelee häntä siltä, että Charles Leclerc voisi päihittää hänet. Joten Ferrari ottaisi tässä tapauksessa myös Toton sinne, Jordan räväytti.

Jordan uskoo, että Mercedeksen viime vuosien menestystaivalta johtanut Wolff haluaisi maininnan Ferrarista omaan ansioluetteloonsa.

– Olen aivan varma, että Lewis Hamilton siirtyy kaudeksi 2021 Ferrarille, Jordan täräytti suoraan.

– Toto lähtee myös, Jordan lisäsi perään.

Hamiltonin Ferrari-huhut ovat pyörineet kuumina viime viikkojen aikana. Brittikuski on myöntänyt avoimesti olevansa ikonisen italialaisbrändin fani.

Wolffin kohdalla Jordan on ensimmäinen, joka nostaa skenaarion esille. Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen nykypomoa on viety kovasti F1-sarjan toimitusjohtajan paikalle.

Lue myös:

    Uusimmat