Max Verstappen nöyrtyi viimein anteeksipyyntöön: Vettel jätti nimittelyt väliin

Useissa kolaritilanteissa syyt muiden niskaan vierittänyt Max Verstappen joutui viimein taipumaan anteeksipyyntöön pilattuaan Ferrarin Sebastian Vettelin kilpailun Kiinassa.

Red Bull -kuski oli mukana parissakin ristiriitaisessa tilanteessa, kun hän ensin epäonnistui Lewis Hamiltonin ohittamisessa ja lopulta osui Sebastian Vetteliin toisessa. Jälkimmäisen yhteydessä Kimi Räikkönen pääsi nousemaan kisan kolmanneksi.

Vettel ei kironnut Verstappenin toimintaan tiimiradiossa, vaan tyytyi ilmoittamaan, että hänen tuskin tarvitsee kommentoida osumaa. Tällä kertaa Verstappen käyttäytyi kisan jälkeen sovittelevasti ja meni heti pahoittelemaan tapahtunutta.

– ”Sebin” kanssa yritin mennä sisäpuolelta, lukitsin jarrut ja osuin häneen. Se oli tietysti minun vikani, jota minä jo pyysin anteeksi häneltä. Se ei ollut hyvä kisa lopussa, Verstappen sanoi hiljaisella äänellä C Moren haastattelussa.

Hamiltonia ohittaessa Verstappen kertoi ajautuneensa irtokumin päälle, mikä vei renkaista pidon ratkaisevalla hetkellä.

Vettel antoi asian jo anteeksi kisansa pilaamisen, mutta toteaa, että ohitus oli varmasti onnistunut helpommankin kautta.

– Hän tuli heti pyytämään sitä anteeksi, ja uskon, että hän tajusi tehneensä virheen. Tuskin hän tarvitsee siitä paljon muistutusta.

– Siinä kohtaa oli vielä 15 kierrosta jäljellä enkä varmaan olisi kamalasti vastarintaa edes tehnyt. Odotin, että hän tulee sen sijaan sisäpuolelle eikä hän tullutkaan. En ollut varma, missä hän oli, joten annoin vähän tilaa.

– Hän taisi tehdä virhearvion siinä. Se tietysti pilasi kisamme, mutta ei ollut syytä nimitellä häntä miksikään. Hän tiesi sen, minä tiesin sen, joten se on ihan ok, Vettel sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat