Max Verstappen latasi suoraa tekstiä eläköitymisestään – antoi pitkät ex-kuljettajien suosimalle polulle: "Minulla ei ole motivaatiota sellaiseen"

Ei ole mitenkään epätavallista, että F1-kuljettajat löytävät uran jälkeen tiensä joko tallien eri tehtäviin tai mikin eteen mediassa. Formula ykkösten hallitseva maailmanmestari Max Verstappen on tehnyt omat uran jälkeiset suunnitelmansa kuitenkin selväksi.

Hollantilainen linjasi, ettei perinteiset pestit häntä suuremmin kiinnosta. Kun hän eläköityy kilpailemisesta, Formula 1 on taaksejäänyttä elämää.

– Ette näe minua analyytikkona tai tallin tehtävissä, Verstappen sanoi hollantilaiselle Formule 1 -lehdelle.

– Minulla ei ole motivaatiota sellaiseen. Jos en aja enää itse, haluan tehdä muita hauskoja juttuja.

Verstappenilla on sopimus Red Bullin kanssa vuoteen 2028, joten aivan vielä ajohanskojen pudottaminen ei ole odotettavissa.

Isä Jos Verstappen palasi rattiin 13 vuoden tauon jälkeen aiemmin tänä vuonna Belgiassa ralliautojen parissa. Max Verstappen vihjaili seuraavansa aikanaan isänsä jalanjälkiä.

Pojasta tuli vuoden 2015 Australian GP:ssä historian nuorin F1-kuljettaja 17-vuotiaana rikkoen edellisen ennätyksen lähes kahdella vuodella. Jos-isä sanoi ymmärtävänsä hyvin, jos poika haluaisi joskus irrottautua kokonaan F1-maailmasta.

– Koko elämä pyörii nyt kilpailemisen ympärillä, Formula 1 ja kaikki muu. Tietyssä vaiheessa siitä saa tarpeekseen, Jos Vertappen sanoi racingnews365-sivuston mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat