Max Verstappen vihjailee Ferrarin kuskipäätöksestä: "Se en ole minä – eikä se ole italialainen nimi"

F1-asiantuntijalle Vettelin lähtö Ferrarilta tuli tietynlaisena sokkina – korvaaja saatetaan julkistaa piankin 5:14
C Moren asiantuntija Toni Vilander piti tietoa Vettelin lähdöstä sokkina, mutta odottaa seuraajan paljastusta jo pian.

Red Bull -kuski Max Verstappen voi varmuudella sanoa, ettei hän ainakaan ole Ferrarin seuraava kuskivalinta tiistaina lähteväksi ilmoitetun Sebastian Vettelin tilalle.

Ferrari ja Vettel tiedottivat teidensä erkanemisesta tiistaina sen jälkeen, kun sopimusneuvotteluiden oli huhuttu päätyneen umpikujaan jo ennen kauden 2020 alkua. Saksalaismestari ajaa kuitenkin tallissa kauden loppuun asti, jos sellainen saadaan edes käyntiin.

Muutamia tunteja Ferrarin ilmoituksen jälkeen Motorsport.com uutisoi McLarenin Carlos Sainzin tekevän sopimuksen Vettelin paikalle astumisesta seuraavan 48 tunnin aikana.

Verstappen kommentoi kuskitilannetta ex-kuski David Coulthardin Instagram-livehaastattelussa. Hollantilaisella oli jo ennen Motorsportin uutista veikkaus tulevasta.

– Kuulemme varmasti pian, kenestä tulee hänen korvaajansa. Missään tapauksessa se en ole minä, Verstappen tokaisi.

Coulthard tarjosi tilalle muita huhuttuja vaihtoehtoja, joiden joukossa ovat olleet muun muassa Renault-kuski Daniel Ricciardo sekä Ferrarin kuskiakatemiaan kuuluva Antonio Giovinazzi, joka ajaa nykyisin Alfa Romeolla. Valitaanko kuskiksi italialaiselta vai espanjalaiselta kuulostava nimi?

– Luulen, että se ei tule olemaan italialaiselta kuulostava nimi. Katsotaan. Tämä on tässä kohtaa arvailua, Verstappen ennakoi.

– Nyt joku muu saa mahdollisuuden ajaa Ferrarilla. Se on mahtava tiimi, ja he varmasti tekevät oikean valinnan seuraavasta kuskista.

Otsikkoa ja viimeistä edellistä sitaattia muutettu klo 20.59: Täsmennetty sitaattia.

Lue myös:

    Uusimmat