Matti Pikkuvanhasen nokkela tie hahmokisan voittoon – katso parhaat hetket

Putouksen Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittaja Matti Pikkuvanhanen valloitti kansan sydämet olemuksellaan.

Näyttelijä Joonas Nordmanin luoma sketsihahmo Matti Pikkuvanhanen kruunattiin lauantaina 12.12 Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittajaksi. Nordman voitti kilpailun toistamiseen, sillä viime vuonna voiton vei hänen ioravahahmonsa Salme Pasi.

Matti Pikkuvanhasen nokkela taival voittoon

Yhdeksänvuotias Matti Pikkuvanhanen haluaisi vain Heikki Paasosen katsovan häntä ja olla aikuinen. Nuori poliitikko nauttii luottamustehtävistä ja pätemisestä.

– Heikki, Heikki, Heikki, kato mua! oli hahmon ensimmäinen tarttuva hokema.

Joonas Nordmanin hahmo laitettiin koville Hahmokertoimessa, kun hän joutui kohtaamaan pahimman kauhunsa, kun hänet laitettiin leikkimään.

Latinaa taitavalta Matilta löytyy nippelitietoa ja laajempaa ymmärrystä aiheesta kuin aiheesta.

Idearikkaana ja tavoitteellisena nuorena miehenä Matti piti myyntipuheen Paluu Maaseudun tulevaisuuteen -elokuvahankkeestaan Leijonan luona -osiossa.

Matti rakasti esitellä taitojaan. Hahmolla yöhön -osuudessa hän pääsi loistamaan ja esittelemään mentalisti Noora Karmalta oppimiaan hypnotisoijan taitojaan.

Miten sujui Matti Pikkuvanhasen pääsykokeet, kun hän pyrki Tuntematon sotilas -elokuvaan näyttelijäksi? Se nähtiin seitsemännessä jaksossa.

Kauden aikana fiksu "nuori mies" vastasi myös fanien kysymyksiin. Putouksen Facebook-sivuston kautta lähetettyihin kysymyksiin vastaaminen sai Matin pohtimaan muun muassa joulupukkia.

Meniko hahmokisan voitto oikealle hahmolle? Kommentoi jutun alle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja