Matilda Castren taistelee yli puolen miljoonan potista – "Hyvä eka päivä"

1:04
Matilda Castrenin tulokset lähtivät nopeaan nousuun kesäkuun LPGA-voiton jälkeen. Golffari kertoo mitä tulosten taustalta löytyy.

Matilda Castren jakaa torstaina ensimmäisen päivän jälkeen 11. sijaa golfin naisten kauden neljännessä LPGA-arvoturnauksessa Ranskassa. Hän pelasi avauskierroksen kolme alle parin.

Kierroksella neljä birdieä ja yhden bogin lyönyt Castren on kolmen lyönnin päässä johtopaikkaa jakavista Thaimaan Pajaree Anannarukarnista ja Yhdysvaltain Yealimi Nohista. Eurooppalaispelaajista Castrenin edellä on vain –5 pelannut Tanskan Emily Kristine Pedersen.

– Hyvä eka päivä, tosi stediä. Pari ei niin hyvää draivia, mutta muuten hyviä lähestymisiä ja semmoista aika stressitöntä peliä, Castren kertoi Golfpiste.comille.

Suomen toisella edustajalla Sanna Nuutisella oli vaikea kierros. Hän pelasi tuloksen +4 ja jakaa 107. sijaa. Castren ja Nuutinen ovat Suomen edustajat myös Tokion olympiakisoissa.

Ranskan turnauksessa on jaossa kaikkiaan 4,5 miljoonan dollarin (3,8 miljoonan euron) palkintopotti. Voittajalle on tarjolla 675 000 dollaria (reilut 570 000 euroa).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja