Masturboivatko varatut miehet? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kerran minulle sanottiin, että kaikki suhteessakin olevat miehet harrastavat masturbointia. Kysyin tätä mieheltäni, ja hän sanoi, että miksi tekisi niin kun hänellä on minut. Pitääkö tämä siis paikkansa? Harrastavatko suhteessa olevat miehet sitä?" kysyy nimimerkki ymmällään.

Näin miesraati vastasi:

"Dear Ymmi, miehesi lepertelee ihania, mutta valehtelee. Kaikki runkkaa ja se on tosi jees!"
– Mies, 31, parisuhteessa (käden ja naisen kanssa)

"Hyvä ymmällään. Kaikki tavallisilla haluilla varustetut miehet masturboivat(en pidä sanasta)vaikka ovat parisuhteessa, (toki varmaan poikkeuksiakin löytyy) se joka muuta väittää, valehtelee tai muuntelee totuutta. Sillä harvemmin olen kuullut, että löytyy sellaista suhdetta, missä seksihalut kohtaavat 100% tai ei ole muita esteitä (kuukautiset joillekin), ja sitä paitsi se on kivaa ja mukavaa."
– Mies, 45, naimisissa

"Sanoisin, että vähemmistössä ovat ne parisuhteessa olevat miehet, jotka eivät masturboi. Masturbointi ja seksin harrastaminen kumppanin kanssa ovat lopputulosta eli orgasmin saamista lukuunottamatta aikalailla kaksi eri asiaa. Ne ovat kaksi seksuaalisuuden osa-aluetta, jotka täydentävät toisiaan, eivät pois sulje mitään."
– Mies, 37, naimisissa

"Jos poikaystäväsi masturboi ennen sinua, hän masturboi myös suhteessa. Tietenkin sinkkuna tai yksin asuvalla miehellä ei muuta tekemistä olekaan kuin "vetää käteen". Ennen nukkumaanmenoa, formuloita katsoessa, ajankuluksi, unta saadakseen, darrassa, piristääkseen tylsää keskiviikkoa tai koska näki kuuman mimmin lounaalla… Nyt, kun hän on sinun kanssaan, hänen pitää käydä kävelyllä, huonekaluostoksilla, teatterissa, illallisilla ja sohvallakin tuntuisi väärältä alkaa veivaushommiin kun nainen katsoo Pientä suklaapuotia. Mutta edelleen, aina silloin tällöin, kun hän löytää sopivan vartin omaa aikaa, hän seikkailee mielikuvituksensa ja talouspaperirullan kanssa. Ja se on enemmän kuin ok."
– Mies, 36, avoliitossa


Lue myös:

    Uusimmat