MasterChef-kisaaja järkyttää valinnallaan tuomarit: "Okei, aika rohkea veto…"

1:12
Millä fiiliksellä Joonas jatkoi tehtävää tuomareiden hämmästelyiden jälkeen?

Ensimmäisen tehtävän kuusi parasta pääsee taistelemaan immuniteettipinssistä.

MasterChef Suomen uudella kaudella nähdään heti ensimmäisessä jaksossa uhkarohkea kokeilu, kun helsinkiläinen startup-yrittäjä Joonas, 39, yrittää tehdä sitruunajäätelöä. Ensimmäisessä tehtävässä kilpailijoiden täytyy valmistaa annos, jonka haluaisivat oman keittokirjansa kansiannokseksi. Aikaa tehtävän suorittamiseen on vain yksi tunti.

Jo ensimmäisessä tehtävässä on paljon pelissä, sillä kuusi parhaiten pärjännyttä pääsee mukaan immuniteettipinssi kilpailuun, johon ensimmäisen tehtävän voittaja saa myös merkittävän edun. Joonas lähti kilpailuun jännittyneenä, mutta kuitenkin erittäin innokkaana.

– Me ollaan kaikki siellä varastossa, raakaaineet hupenevat ja minä päätän tehdä sitruunajäätelöä. Tiedän, että se on herkullista, mutta se mistä en ole varma on, että ehdinkö tehdä sen ajoissa.

Myös tuomarit hämmästelevät Joonaksen päätöstä tehdä jäätelöannos. Joonas valmistaa sitruunajäätelön lisukkeeksi myös kehrättyä sokeria.

– Okei aika rohkea veto lähteä tuota jäätelöä valmistamaan tähän tuntiin sitten, Masterchef-tuomari Helena Puolakka arvelee.

– Joo voin sanoa, että se on kova veto, jos tässä ilmastossa sitä valmistat. Oletko ennen kehrännyt sokeria? kysyy toinen tuomari Henri Alén.

Millä fiiliksillä Joonas jatkoi tehtävää tuomareiden hämmästelyiden jälkeen? Katso video!

MasterChef Suomi alkaa tiistaina 15.2. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tuplajaksoin. Jaksot julkaistaan mtv-palvelussa viikon ennakolla kilpailun jännittävää finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja