MasterChef -voittaja Patrik paljastaa, mihin aikoo käyttää voittorahansa: "Kunhan tämä korona on ohi, niin..."

2:06
Katso finaalin huipennus ja tulosten julkistaminen! Hän on MasterCher 2020!

MasterChef 2020 -voittajaksi kruunattiin tiistai-iltana MTV3-kanavalla nähdyssä finaalissa helsinkiläinen keittiömestari ja ravintoloitsija Patrik Lindström.

Helsinkiläinen Patrik Lindström nappasi vuoden 2020 MasterChef-tittelin ja sen mukanaan tuoman 10 000 euron rahapalkinnon ruokaohjelman jännittävässä finaalissa, jossa hänellä oli vastassa niin ikään helsinkiläinen Dani.

Mies on joutunut pitämään salassa voittonsa jo kolmen kuukauden ajan. Mutta tänään hän saa vihdoin paljastaa uutiset. 

– Välillä oli hieman vaikeaa pitää suu supussa, kun tutut yrittivät kyniä irti juonipaljastuksia ja etenkin naiset Danin puhelinnumeroa, Patrik naurahtaa.

Ohjelman kuvausten jälkeen hänen elämänsä palautui nopeasti omille urilleen omassa Young Hearts -ravintolassa, joka sijaitsee Helsingin Töölössä. 

MasterChefin tuoma julkisuus on jo nyt tuonut vilskettä hänen ravintolaansa. Patrik uskookin, että voiton myötä pöytävarauksia on tiedossa lisää. Siihen on myös varauduttu Patrikin bistrotyylisessä ravintolassa. 

– On siellä jo jotakin reaktiota nähty asiakkaiden parissa tämän syksyn aikana. Me ollaan aika pieni ravintola ja lähes täynnä melkein aina. Meillä on vain 20 paikkaa, mutta kyllä pöytävarauksiin on varauduttu, Patrik kertoo. 

MasterChef-kokemustaan Patrik muistelee lämmöllä ja kokee, että ravintola-alalla tällaisesta näkyvyydestä on vain hyötyä. 

– Sadan prosentin varmuudella voin sanoa, että MasterChef -kisan muistaa loppuelämänsä. Tästä vaan jatketaan täysillä eteenpäin niin kuin ennenkin ja katsotaan mitä uusia ovia ja mahdollisuuksia voitto mahdollisesti availee, Patrik sanoo nyt.

Niin sanotuksi tv-kokiksikin mies olisi valmis hyppäämään, mikäli sellaista pestiä hänelle tarjottaisiin. 

– Olen seikkauluhenkinen ja avoin kaikelle. Että ei muuta kun puhelua tänne päin. Kameroiden edessä oleminen ei minua jännitä, Patrik kertoo. 

Hän kertoo MTV Uutisille, että ei ole vielä käyttänyt palkintorahojaan eli 10 000 euroa, vaan säästeliäänä miehenä jemmannut ne tulevaisuuden suunnitelmia varten. 

– Ajattelin, että kunhan tämä korona on ohi, niin hypään lentokoneeseen ja suuntaan jonnekin ulkomaille nauttimaan herkkuruuista, Patrik kertoo. 

MasterChef-ohjelmassa on seuraavana luvassa VIP-kausi, jossa keittiössä mittaa toisistaan ottavat julkisuudesta tutut kokit. MasterChef VIP nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja