Massa ei aio kumarrella Räikköstä

Formula-ykkösten kauden päätöskilpailun sunnuntaina voittanut Ferrarin Felipe Massa lupaa ensi kauden tallikaverilleen Kimi Räikköselle hikisiä hetkiä radalla. MM-sarjassa kolmanneksi sijoittunut Brasilian Massa ei aio vapaaehtoisesti väistyä tallikaverinsa tieltä kakkoskuljettajaksi.

Räikkönen korvaa ensi kaudella Ferrarilla seitsemänkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin, joka lopetti huikean uransa sunnuntaina Brasilian GP:ssä. Räikköstä on pidetty Ferrarilla Schumacheria seuraavana supertähtenä, mutta Massa on toista mieltä.

- Olen tähän saakka auttanut talliani täyttämään tietynlaisen aukon, mutta asiat ovat muuttuneet. En usko, että minut määrätään ensi kaudella päästämään Kimi edelleni, kotikisansa voitosta Interlagosissa rohkaistunut Massa sanoo italialaislehden Gazzetta dello Sportin verkkosivuilla.

Massa myöntää Räikkösen ajajan kyvyt. Brasilialainen uskoo kuitenkin pystyvänsä tasavertaisesti haastamaan Räikkösen.

- Räikkönen on erinomainen kuljettaja, mutta hän siirtyy itselleen uuteen talliin, ja siitä on minulle etua. Taistelustamme tulee kova, mutta reilu, Massa uskoo.

Massa on ensimmäinen brasilialainen F1-kuljettaja sitten edesmenneen Ayrton Sennan, joka on pystynyt voittamaan kotikisansa. Senna oli nopein Sao Paulossa 1993.

Räikkönen oli tänä vuonna kuljettajien MM-pisteissä viides. Hän on ollut MM-sarjassa toinen vuosina 2003 ja 2005.

(MTV3-STT-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat