Fisichella: En tiennyt osuneeni Schumacheriin

Renault-tallin kuljettaja Giancarlo Fisichella piti täytenä yllätyksenä tietoa siitä, että hän olisi osumallaan aiheuttanut Ferrari-tallin Michael Schumacherin rengasrikon F1-kauden päättäneessä Brasilian osakilpailussa.

Kisan jälkeen Fisichellan auton etusiivessä oli nähtävissä osuman aiheuttamia vaurioita, mutta italialaiskuljettaja kiisti yhä ajaneensa kolarin Schumacherin kanssa.

- Rehellisesti sanottuna en huomannut tilannetta. Myöhemmin joku kertoi minulle autojemme osuneen yhteen. Toisinaan osumat pystyy tuntemaan, mutta tällä kertaa mitään sellaista ei ollut havaittavissa, kertoi Fisichella SpeedTV.comille.

Myöhemmin kisassa Schumacher onnistui ylimääräisestä varikkokäynnistään huolimatta nousemaan Fisichellan ohi. Saksalaisen ahdistelema Fisichella ajatui ulos radalta, jonka seurauksena tie oli Schumille vapaa.

- Keskityin vain pitämään Schumacherin takanani, mutta hän oli niin paljon minua nopeampi. Jarrutukseni mutkaan tapahtui liian myöhään, jonka seurauksena autoni etupää lukkiutui. Muuten vauhtini oli kisassa kohdallaan, mutta Ferrarin paketti oli kaksi askelta meitä edellä, summasi Fisichella kisan tapahtumia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat